Dilara9 Merhaba anneler 🥰 4 aylik atak nasil gösterir kendini ? kizim 4 aylik iki gündür geceleri yatmiyor saat basi kalkiyor uykusu önceden cok düzenliydi tekrar düzelir mi uykusu merak ettim sizde nasil geciyor neler oluyor ve kac gün sürecek 🙈 ama buda var bi gülümsemesi uykusuzluguMu aliyor🥰♥️
Tadali Dilara9 Hoşgeldin canım 😊 Benim kızım 7,5 aylık hala devam ediyor uyku düzensizliği artık bizimle yatmaya başladı uyutup yatağına koyuyoruz 10 dakika sonra uyanıyor onu yanıma alana kadarsa uyumuyor 🥰 İnşallah böyle olmaz kendi yatağında uyur 😊
Atlas2020 Dilara9 ya bizimkisi 4 ay aşısı oldugunda başladı anlmadım ya gündüz zar zor uyutuyorum geceleri en az 3 kere uyanmaya başladı 😬
Prensesannesii_ Dilara9 Evet canım muhtemelen 4. Ay atağı bizdede mızmızlanarak ağlama anneyi hep yanında isteme uyumamak oyun oynamak öyle başladı devamda ediyo 🤦🏻♀️😂
Dilara9 Tadali ah sormaa dün yatagina koydum agladi artik elimi verdim sakinlesin diye öylece uyudu yatagima alismasini istemiyorum 😓Insallah sürmez 7-8 ayliga kadar 🥺 Allah sabir versin sana canim ♥️
Ubyza Sürekli kucak isteme, durduk yere ağlama, emmek istememe, uyumak istememe, yatmak istememe bi oturma merağı, çığlıklar ayy çok fena çok 🤦🏻♀️ biran önce bitsin bu atak lütfen, ama dediğiniz gibi bir gülüşü var bütün hepsini unutturuyor 😍🐣
Ubyza Dilara9 geçsin istiyorum ama geçmiyor 2 hafta oldu bu şekilde devam ediyoruz 🤦🏻♀️ umarım en kısa zamanda geçer bebişlerimizde eski mutlu haline geri döner 🙏🏻😍