Hakcjrks Kızım 7,5 aylık son 3,4 gündür günde 3,4 defa kaka yapıyor normalde 1 defa yapardı tedirgin olmalı mıyım bilemedim
Hasret51 Hakcjrks biz analar da bi çeşitiz valla çok yapsalar altindan bisey arariz yapmasalar ararız cok uyusa sikayet ederiz hic uyumasa sikayet ederiz bence hicbir sıkıntısı yok canım ne guzel bence sevinmelisin sağlıklı bi insanda bebekte gayet normal ☺️☺️
Bal-Kaymak Hakcjrks 6.5 aylık oğlum hergün 3-4 kez yapar mutlaka. Sindirim sistemleri iyi çalışıyor demekki ☺️
Hakcjrks gvnkbr sabah 10 da kahvaltı öğlen sonu meyve akşam çorba su da içiyor anne sütü de alıyor kilomuz da önde gidiyor
Hakcjrks Hasret51 sabah kalkıyor altını değiştiriyorum kahvaltısı bitince bi bakıyorum kaka yapmıs değiştiriyorum 1 saat geçmiyor yine yapmış çok yakın zamanlar olması tedirgin ediyor beni
Tncns aynı durum bizdede var bende post acacaktım bununla ilgili aynı şekildeyiz. 8,5 aylık bizimkisi bu zamana kadar 2 günde bir falan yapardı kabızlığı olurdu 1 haftadır bu şekilde neden acaba bende merak ediyorum.