Cnnaby Merhaba kızlar, Sleepy beze geçtim sızdırma falan yapmadı bebeğimin cildinede uydu çok şükür pişik falan olmadı. Ama çiş kokusu oluyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum daha önce böyle bişey yaşamadım sleepy de böyle sıkıntı yaşayan oldu mu ?
Cyln17 Cnnaby valla cnm bende sleepyi yeni aldım hangi prima daha iyi die denıyorum dokusu falan pamuksu rahat oluyor bebişler ama ufak sızdırma yapıor ve sanki dediginiz gibi koku var önceki kullandıgım bezde öyle sorun yoktu bitince molfix alacam öyle karar vericem
Durukusunannesii Cnnaby ay bende dün aldım kullandm hem pişik yaptı hemde cocugumun çişi taştı hep primaya geri dönücem.
biregesevdasi Bende sleepy kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yaşamadım dediğiniz koku var ama çiş kokusu değil doğal içerik olduğu için beZin kendisi ıslanınca kokuyor. Sadece lastik iZi yapıyor
-Alaz2020- biregesevdasi aynen katılıyorum. Güzel bez tek şikayetim lastik izi. Acaba diğer bezler de böyle mi? Sleepyden başka hiç bez kullanmadım.
defnesmomm Cnnaby losyonsuz bir bez olduğu için çiş kokusu duymanız normal. Bambu liflerinden kaynaklı sanırım
theAna -Alaz2020- teşekkür ederim. Oğlumda iç lastikleri pişik gibi kızarıklık yapıyor sizde de varsa çözüm buldunuz mu diye soracaktım 😇
Kuzey-90 Ben sleepy kullanıyorum çok memnunum emiciliği güzel ve pişik yapmıyo Prima sızdırıyor ve emiciliği kötü
Mom25 Cnnaby doğal oldugunu için çiş kokusu normal bız çok memmunuz sadece lastık izi yapıyor ama kalıcı olmuyor hemen gecıyor izler
ZeynepTlc theAna ben bulamadım o lastik izine hep bi numara büyük aldım yok yine olmadı primaya gectim bitti o sorun malesef sleepy de bu sorun var
Mom0909 Cnnaby evett biz basından beri sleepy kullanıyoruz çiş kokusu geliyor birde üzerindeki sarı çizgi mavi oluncada çiş yaptıgı anlasılıyor😊ama cok memmunuz
ZeynepTlc Cnnaby bende dogdugundan beri kullanıyordum pişigi sızdırması kokusu lastik izi hiç bitmedi değiştik primaya gectik hepsi bitti sorunların yani birdaha asla kullanmam
ZeynepTlc theAna evet birde bebegim biyüdükce sızdırmaya basladı sleepy cişi sırtından cıktı hep büyük numara kullanmama ragmen deneyerek öğreniyoruz işte 🥰