Ogretmenanne52 4 aylık bebegim var sağlık ocağı aşı için gittiğimizde demir ilaci verdi. Bebeğime kabızlık yaptı aynı şeyi yaşayan var mı? Çözümü nasıl buldunuz
Mom088 Ogretmenanne52 doktorunuz tavsiye etmedi dişlerde kararma yapıyormuş doktorumuz bize newvit yazdı
ssemashn Ogretmenanne52 benim cocugumda da cok huysuzluk vs yapti sanirim karın ağrısı gaz falan yapti cocugum o yuzden huysuzlandi. Hatta ben bir sure bıraktım kullanmadım simdi sedifer kullanmaya başladık cok cok memnunum keske bastan alsaymışım diyorum tavsiye ederim 🌸
curly_mom Ogretmenanne52 bem kullanıyorum vegaferon. Doktora da sordum kullan dedi 🤔 Kabızlık yapmadı ama arada koyu kıvamlı oluyo kakası.. Dişlerde nasıl kararma yapıyo anlamadım bebeğim 8 aylık henüz diş yok gerçi ama ben üzerine su içiriyorum..
Mclk Sağlık ocağının verdiğini kullanmayın dişlerde kararmada yapıyormuş bestiron, sidefer, ocean bunlardan birini alabilirsiniz
Ogretmenanne52 curly_mom diş olmadığı için kararma konusuna sıkıntı yok ama dün resmen eski kolik günlerindeki gibiydi. Ne masaj ne duş ne zeytinyağı işe yaramadı. Sancıdan emmedi bile 🤦🏻♀️
ssemashn Ogretmenanne52 ama vermemek cok tehlikeli imis doktora danışıktık uzun süre vermeyince vücudunda kan demir eksikliği olunca kalıcı hasarlar birakabiliyormus hatta zihinsel gelişimi bile etkiliyormus bence güzel bir ilaç araştırıp kullanmaya baslayin dediğim gibi sidefer kullanıyorum suan rahat ettim valla tavsiye ederim kullanımı da cok basit
curly_mom Ogretmenanne52 yaa kıyamam yavrum 😕 Ben hep sabahları veriyorum ki sonra unutuyorum kalıyo 🥴 Oğlumda ilk kan ilacını vermeye başladığım dönemler bi kaka problemi olmuştu o da 1 hafta 10 gün yapmamıştı sonra düzeldi. ama yaptığında cıvıktı katı değildi yani kabız değildir diye düşünmüştüm 🤔 Ama o zamanlar ben bi çay kaşıyıyla zeytin yağı veriyordum üzerine emziriyodum.. Bi de yine zeytin yağı ile poposuna masaj yapıyodum ki rahatlasın 🤗
Ogretmenanne52 ssemashn tavsiyeleriniz ile alacağım zaten başka bir ilaç 🤗 zaten bir çözüm bulmak için yazdım buraya başka bir ilaç kullanan var mı diye