M-V-S868820 Elifkartal bende çok korkuyodum araştırdım klips daha sağlıklı geldi bana bide işlem kısa sürüyo klipsi taktı ucundaki kısmı neşterle aldı hiç kanama olmadı pansuman derdim olmdı üç gün sonra klipsi çıkardılar sabah akşam sarı kantaron yağı damlattık geçti bitti
M-V-S868820 Elifkartal bu benim seçimim ama doktor nasıl yapalım diye sormuyo bu yaptırdıgımıx doktor sadece klipsli yapıyo
2121sltn Bizde bir ay önce yaptırdık bizim daha önceden sağlık kabininde çalışan bir sağlık çalışanı tanıdığımız vardı eve gelip yaptı çok temiz bir şekilde çok şükür hemen iyileşti agrısı ilk gün çok oluyor sonraki gün normale döndü
Elifkartal 2121sltn şanslısınız o konuda öyleyse 😇 bizim de hemen iyi olur umarım ben çok panik bir anneyim de 😔 geçen ay yaptırcaktık ama ertelettirdim
2121sltn Elifkartal bence hiç erteleme büyüdükçe işin daha zor olur eğer emeklerse bebek daha çok acı ceker bizimki allahtan emeklemiyordu ilk gün çok ağladı ama sabah hiç birsey kalmadı bir haftada da zaten tamamen düzeldi
AnnesininUmutu Elifkartal Biz 3 ay önce bebeğim 2 aylıkken hastane değil de tıp merkezinde yaptırdık. Süreç 1-2 saat sürdü. Çok çabuk halledip evimize geldik. İyi ki küçükken yaptırdık diyoruz 😊
Elifkartal 2121sltn sağol canım karar verdim yaptırmak en iyisi olucak ☺️ Ağlamasına da dayanmak zorundayım içim gidecek ama er geç olacak
Esra3334 Elifkartal Allah’ın izniyle hemen iyileşir kendi yaptığı idrarıyla toparlanıyor kremlerle daha iyi olur merak etmeyin bende çok korktum ama mecburdum
Esra3334 Mom095 bende çok korkuyordum nasıl olacak diye baş edebilecek miyim ağlar mı canı acır mı çok şükür hiç bit sıkıntı yaşamadık kolaylıkla atlattık doktor nasıl krem süreceğini ne yapacağını anlatır gerçekten düşünüldüğü kadar zor olmadı o kremleri sürmek
Aybarss_Mom Elifkartal sağol canım inşallah biz bile idrar yolu enfeksiyonu olduğumuzda kötü oluyoruz ki bebeklerimiz daha küçücük onlar daha kötü oluyor