Bpoyraz54 Bir buçuk aylık bebeğim var sürekli ayakta sallanmak istiyo bırakınca 5 dakika sonra hareketlenmeye ıkınmaya başlıyor tekrar ayağa alınca susuyor sürekli ayakta dursa bu sefer de ne ben karnımı doyurabiliyorum ne iş güç görebiliyorum
Busbus2684 Bpoyraz54 canım bizim 5 bitcek, uyusun da huysuz olmasın diye sürekli sallıyom ayağımda, bırakınca ağlıyo jiç bişe yapamıyom, eşim gelince yapıyom biraz, yemeğimi çok zor yapıyom
Busbus2684 Bpoyraz54 bende anlamadım basıl olcak bilmiyom, aman diyom bebeğimden kıymetli mi diyom diyom boşveriuom. 😂
Brcn20 Bpoyraz54 kesinlikle ayakta sallamaktan vazgeçin ben bebeğimin karnını doyurup bırakırdım yerine asla kimsenin kucağına vermedim ve birileri almaya çalışınca ciddi anlamda kızardım kucağa yada sallanmaya alıştırmak bnce çok kötü ne tuvalate gidebilirsin ne duş alabilirsin hiç bi iş yaptırmaz şuan bebeğim 11 aylık asla kimsenin kucağına gitmez beşiğine koyarım biraz sallarım uyur siz siz olun bebeğinizi kucağınıza alıştırmayın ayakta sallamayın
miracinnannesii Bpoyraz54 canım besiğe alıştırmaya calş en faxla 2 gün zorlar sonra alışır. Yenidoğan bebeğin bir seye alışması 2 gün sürüyormuş. Yani 2 gün boyunca yılmadan uyutmaya calış sonra alışır Allahın izniyle
Bpoyraz54 Brcn20 karnını doyurup bırakmak mümkün mü ıkınmasindan kucakta gezecek yarım satt sonra bı saat ayakta sallanip öyle uyuyacak
ant331 Bpoyraz54 hamak al canım ayakta sallamaktan daha iyi. En azından daha sağlıklı. Ayakta kafası çok hareket ediyor. Birde gazı varsa sallanırken rahat eder ondan devamlı sallanmak ister. Bir hamak bak istersen hem bir defa sallayınca kendi kendine sallaniyor bir süre sende en azından lavabona gidersin
ant331 Bpoyraz54 bende bir hamak var yapısı falan çok güzel linki atayım istersen canım. Portatif hem. Covid bu kadar yoğun değilken ailemin yanına gittiğim zaman söküp kuruyordum. Sen bile yapabiliyorsun.
biregesevdasi Bpoyraz54 ay aynı dertten bende muzdaripim sallıyorum bırakıyorum 5 dk sonra uyanıyor. Hiç birşeyi yapamıyorum 5 dk 10 dk yarım yarım yemek yapmaya çalışıyorum. Her şey yarım yamalak oluyor.
Bpoyraz54 biregesevdasi evet saat 9 dan beri 5 kere oturup kalktım sallamak için 5 kere gidip az az karnımı doyurdum
Yesomm92 Bpoyraz54 canım aynılarını yaşadım haklısın ama suan işin pek fazla Seçenek olmuyor ya meme ya da ayakta sallayarak uyutacaksınız 10 haftaya kadar yöntem öğrenemezler muhtemelen gazı var sallanınca rahatlıyor 😍