Egemenin_Annesi Ve korktugumuz oldu test pozitif cikti. Neyseki bu gece ayri yatmistik ayri odalarda önlemlerimizi aldik ama pozitif haberi alincada bi kötü oluyor insan .. tedbir bizden takdir Yaradandan .. Allahim tüm hastalarimiza sifa versin.
Sevimli Egemenin_Annesi aminn allah yardımcınız olsun . Bol bol c vitamini su içsin ve düzenli beslenme. Zeytin yaprağını kaynatılmış suda bekletin rengi çıkana kadar . Sonra içsn . Oda iyi geliyor . Çiğ sarımsak yesin yada yoğurtla da karıştırabilirsiniz . Allahım inşallah bir mucize olurda şu illet biter .
Deletedmom_9857 Egemenin_Annesi Rabbim şifa versin inşallah bol bol ılık su limonlu su ve kekik kaynatıp suyunu içsin annemler de atlattı inşallah en kısa süre de geçer
Seherronya Egemenin_Annesi geçmiş olsun canım . Sakın korkma biliyosun biz ailecek olduk annem kardeşim vs. Hepimiz grip gibi atlattık ronyaya bulaşmadı bile .
Egemenin_Annesi Sevimli Amin InsAllah cok tesekkürler evet bütün tedbirleri aldik öneriniz icin sagolun
Frozen Egemenin_Annesi gecmis olsun canim. Moral bozmayin mesafeli durun kagit bardak tabak catal kullandir esine. 2 hafta hemencecik gececek🌸
tatlisert Egemenin_Annesi evde sadece ben oldum. Eşim ve oğlum olmadı. eşim ve ben 12 gün boyunca maske taktık. Ben gripten hafif atlattım. Çok geçmiş olsun.
Efeemom Egemenin_Annesi aminnnn insallah canim cok gecmis olsun tekrardan🌺 bol bol su ve vitaminli seyler yesin und et ürünleri bagisikligi güclü olsun