Gngncd KıZlar esım sınır delisi sınır manyagı herşeye kızıp sınırlenıyır bağırıyor melek gibi olan adam bı anda şeytana dönüyor ben dayanamıyorum kan kusturuyor bana 28 günlük bebegım var herşey zehır oldu gözü hıcbısey görmüyor ne yapıcagımı bılmıyorum sakınlestırıcı alıp yemeğine çayına koymayı bıle düşünüyorum ne olur bı akıl verın napıym 😰😰😰
Deletedmom324 Gngncd bence koyun sakinlestirici. Ne diye katlaniyorsunuz. Zaten degisti dunyaniz bir anda. Daha once aklima gelmedi benim 😱
Sedaeva Gngncd benim annem babamin meyve suyuna kalsiyum magnezyum sularina koyuyo hep hemde yillardir :) doktor vermisti ama babam icmek istemiyodu uyku yapiyo biraz haberiniz olsun :)
Gngncd Mervee1 böyleydı ama bu kadar degıldı artık öte gıtte desen deliriyor herşey gözüne Batı’yo tek bana karşı degıl herkese karşı öyle
Gngncd Annesirintugceuzun evet bıraz maddı sıkıntı var ama onunla beraber o sıkıntıyı bende yasıyorum o tek yaşamıyor kı
Annesirintugceuzun Gngncd Evet sen de yaşıyorsun ama erkekler için çok farklı bir psikoloji bu maalesef. 😞 Sen bence onunla konuş, yanındayım senin birlikte aşacağız bu günleri diyerek moral ver. 😞
Gngncd Annesirintugceuzun her zaman söylüyorum söylemesem de gerek yok kı göruyo onunla yasadıkkarımı çektıklerımı ben onu yüzüstü bırakıp gıtmedım hep yanında oldum sadece ıyı de degıl kocam sonuçta çocuğumun babası ama sınırı yüzünden bana çok haksızlık yapıyor gerçekten gözü görmüyor