dndgl-7 Bebeğim 1 aylık oldu ama 2 haftadır gözlerinde ki çapaklanma ile mücadele ediyoruz doktora gittik damla verdi kullanmamıza rağmen hala geçmedi daha ne yapayım bilmiyorum 🤷🏻♀️ önerisi olan var mı?
Bsramasal dndgl-7 bizde de aynı sorun vardı doktorum ılık suya azıcık bebeğin şampuanını dök temiz pamuk ya da pamuklu bezle sil demişti çok iyi geldi yavrum gözünü açamıyordu iki üç güne düzeldi çok şükür
Kubrabrk1 dndgl-7 Merhaba benim oğlumda öyleydi en sağlıklısı anne sütü anne sütü damlatıp pamukla temizleyin her geçen gün azalacak inş
Ayseduru07 Düzenli masajmyapın 3 aylık hala var 1 yasa kadar olur dedi bana doktor ilk başta çok kmtiydi şişti morardı antibiyotik le düzeldi şimdi hafif akıntı var geçmiyor
dndgl-7 Bsramasal şampuan mı ilaç kullandığım halde geçmedi bugün doktora gittik tekrar sıcak suyla temizle dedi sadece. Bebek çok küçük başka bişey kullanma dedi
Pker Bizde doğduktan hemen sonra çapaklanma sorunu yaşadık gözüne hergün anne sütü damlatarak geçirdim 1 aylık olduğunda geçti şükür daha da olmadı
dndgl-7 Pker anne sütünü silmek için belki ama damlatmayın kesinlikle önermiyorlar. Yağlı bi yapıya sahip olduğu İçin bazı bebekler gözden atamıyormuş ve enfeksiyon yapıyormuş size bişey olmamış aAllahtan bunları duyunca anne sütünü kullanmaya cesaret edemem
Leyla123 Netira göz damlası ve göz Pınarı masajı yapın çok çok iyi geliyor bir sürü çapak çıkıyor masajı yapınca geçer 1 kaç hafta içinde düzenli yaparsan
dndgl-7 Leyla123 doktorum onu vermişti zaten ama ben masajı yeni öğrendim bugünden itibaren yapmaya başlicam inşallah geçer 😞
Bsramasal dndgl-7 bebeğin şampuanı var ya onunla geçirdik benim doktorum da ilaç müdahelesi istemedi ben ılık suya mustela döküp siliyordum geçti şükür