mrshavva İyi akşamlar hanımlar bebeğim 25 günlük ve iki gündür memeyi emmiyor o kadar uğraşmama rağmen kilosu az olduğu için mama takviyesi verdi doktorumuz ama birden bire iki gün öncesine kadar memeyi emen çocuk gitti sadece biberon istiyor dünden beri mamayı kaşıkla veriyorum ama yine memeyi almıyor bende hemen pes ettim ve mamayı biberonla verdim biraz önce ve emzircem diyorum ama içim içimi yiyor yeniden memeye nasıl alışır kaşıkla vermeye devam etsem ne zamana sonuç alırım ki 😭
Gunesinannesi mrshavva 2 3 gün kaşıkla besle unutur biberonu daha çok küçük bende yaşadım aynısını 3. Gün beni emmeye başlamıştı ama kesinlikle fre vermeden kaşıkla besle tek öğün biberon versen yine sar basa yaparsın
eylulcakan mrshavva dr browns biberonu anne sütüyle aynı düzeyde,Yavaş yavaş akıtıyor.bebeğiniz muhtemelen biberonda sütün anne sütünden daha kolay geldiği için memeyi bıraktı.
mrshavva eylulcakan kaşıkla beslemeye devam edeceğim baktım bırakmıyor o zaman alırım dediğinizi 🙈 çok teşekkür ederim ☺️