zehranurcinar Ebrarelamuhammed Geceleri 4 ile 5 defa kalkıyor,baya düzensiz bi uykusu var gündüzleride yarım saat en fazla uyur sonra uyanır 🤦🏻♀️Ama yine de varlığına binlerce kez şükürler olsun,ben onun için 4 değil 44 kere yine kalkarım 🌸
demet06 Ebrarelamuhammed 6 buçuk aylık bebeğim geceleri 4 defa falan kalkıyor emiyor 5 dk sakladıktan sonra tekrar uyuyor 😴
Betlll Ebrarelamuhammed gece 2-3defa uyanıyo mamsını içip tekrar yatıyo ama şu sıra hasta öksürüğü yüzüne uyuyamıyo 😢😢
Kubra16 Ebrarelamuhammed canım benimki hiç uyanmıyor 5ay 9 günlük suan. Yaklaşık son 1aydır düzene girdik maşallah 9-10 arası uyuyor sabah 7 civarı uyanıyor.
Ebrarelamuhammed zehranurcinar aynen ya tabi ki öyle allah acılarını göstermesin ama çok yorucu uykusuz çocuk
Kubra16 Ebrarelamuhammed aslında hiç bişey yapmadım gerçekten hani uyku eğitimiymiş bilmem neymiş hiç oyle seylere girmedim.yani kendiliğinden böyle çocuk
elfahmtyigit Ebrarelamuhammed 2 hafta sonra 6 aylik olucaz ins geceleri uyanmiyor cok sukur duzene girdi ins boylede gider
Ebrarelamuhammed elfahmtyigit maşallah size darısı bize inşallah 6 ay 23 günlüğüz düzelir diye bekleyelim
Arzuhyl 8 gibi yatar gece 1 veya 2 defa kalkardı ama son bir haftadır gece çok sık uyanmaya başladı özellikle sabaha karşı ve sürekli emmek istiyor acaba gerçekten doymuyor mu yoksa dis mi huzursuz ediyor bilemiyorum henüz dis çıkarmadı