Maliki Bebegm bır haftalık daha kırk dk dan fazla emiyor süt mü yetmiyor emiyor yoksa fazla yemek ıstedgi için mi emiyor.her zaman olmjuor ama
sinemin Maliki göğsünde kalmak istediği için emiyor canım sen emmek istedikçe emzir emzirmemezlik yapma daha çok küçük büyüyünce zaten o kadar kalmaz ben şuan zor emziriyorum etrafa olan ilgisinden 5aylık
Bulutbey Maliki bana biraz fazla gibi geldi dakika olarak. Bir sağım yapıp aşağı yukarı be kadar sütünüz çıkıyor kontrol edin isterseniz.
MrvUras Maliki Merhaba, arada bir benim oğlum da öyle yapardı. Özellikle kaka yaptıktan sonra 40dk 1 saat gibi memede durduğunu biliyorum. Doymadığından değil de sanırım bir noktada yalancı meme gibi kullanmaya başlıyor. Zamanla geçti ama
gamzelininannesii Bir haftalık bebeğin o kadar durması normal bence daha emmeye alışıyor ayrıca çok çabuk yorulur emerken
Gamzeburkan Maliki benim kızım ilk günlerde 1 saatten asagi emmiyordu zamanla azalıyor hem hemen yorulduklari için uzun emiyorlar hemde hep memede kalmak kokunu almak için ☺️
Srhnzlcn Maliki bnmm oğlumda öyle 3 aylık hala 40-50 dakka emer doktorum her bebegn farklı oldugunu farklı dakkalarda emdiğini söyledi
Balkuzumm Maliki benim ki de öyleydi canım hatta daha fazla beklerdim 🤭 doktor da yarım saat emmesi yeterli demişti
Deletedmom_29 Maliki sütün yetmese memeyi bırakır almak istemez ağlardı. Bir saat emzirdiğimi bilirim normal yani bol bol emzirin zor ama öyle gerekiyor