Melek07 Merhabalar uzun zmandr arastırıyrm fakat hala sonuca waramadm sizce dyson v11 mi robot süpürgemi kullanıp tecrübe edenler yardımcı olabilir mi
Deletedmom0099 ben robot aldım annem dik süpürge aldı. bence ne istediğinize bağlı. eğer günlük yerler süpürülsün diyosanız robot ama ben koltukları sürücem, ucuyla da toz alıcam derseniz dik süpürge
Melek07 Deletedmom0099 iki çocuklu biri için mantıklı olan hangisi olur sice ? keşke her ikisini alabilsem ikiside ihtiyaç gibi 😂
Gamzelibayan Deletedmom0099 Ben hem dyson in kablooie buyuj supurgesini hemde sarjli olanini kullaniyorum daha temiz ve kendim supurdugum icin icimi rahatlatiyor kucuk cocuklarim oldugu icin ve cok kullanisli tavsiye ederim
ballilokmaninannesi @Melek07 Dyson alın derim.bende robot süpürge istiyordum sonra düşündüm benim içim rahat etmez yok oraya girmedi yok orası temiz olmadi diye arkasından birde ben süpürürüm dedim 😁 birde atıyorum masanın altına vs girebilmesi için sandalyeleri kaldırmak gerek benim gözüme bunlar extra bir iş geldi ona uğraşacağıma dyson alırım diye düşündüm bir iki borç var onları kapatınca alıcaz inşallah bana böylesi daha mantıklı geldi yani
Rules Melek07 evinde normal süpürge varsa mutlaka robot al derim. Ben kullanıyorum her gün olmasada 2 günde bir açıyorum. Birde eşyalarının yerden yüksek olması lazım tabiki. Sürekli süpürge çalıştığı için giremediği yerler çok az toz oluyor. Ay da 1 normal süpürge açsan hayli hayli yeter sen başka iş le ilgilenirken tertemiz oluyor etraf. Ben bazen günlük bazen 2 günde bir açıyorum sürekli büyük temizlik yapılmış gibi görünüyor ev çok ama çok memnunum. Ama çocukların küçük koltuklarının üstü sürekli batıyor sa o zaman şarjlı düşün. Xiaominin de şarjlısı var dysona muadil 2000 TL imkanın varsa hem onu al hem robot dyson parasına ikisinide almış olursun