Esra_esra Bebeğim bu ayın 24 de 2 aylık olacak ben normalde 3 saatte bir 50 cc süt veriyordum şimdi beslenmesi nasıl olacak kaç saat yatabilir
Yagmurlu Esra_esra birde doktorum her hafta 5 cc arttir dedi aklinda bulunsun oglum 1 ay 14 gunluk yanlis yazdim demin💕
Olric11 Esra_esra 1 ay 19 günlük oğlum 90 cc mama 50 cc süt alıyor. Sütüm gün içinde biraz artdıysa mamayı 40 cc yapıyorum doktorumun demesiyle
defne_erva Yagmurlu 2.3 saat aralıkları 1 aylık bebek için çok değil mi acaba . Kan şekerleri düşer sarılıkları artar demişti doktorumuz bize saatte bir az az ver demişti.
Deletedmom5284 Esra_esra anne sütü 90 cc veriyordum ben, emzirirken ayaklarını sık burnunu sık emmeye devam eder iki göğsünü 15er dk aktif emzirmeye çalış😊
Caydanlik Canim bizde 2 ocakta 2 aylik olucaz 2 saatte bir 120 -160cc ictigi oluyor. 10 gunlukken bile kontrollerde 2 saatte bir en az 80 cc demişti doktor. Seninki cok az gibi geldi.
odymerve Kilosu ne kadar bebegin 26 sinda benim bebegimde 2 aylik oluyo hem emiyo hem 6 saatte bir 60 ml mama iciyo
odymerve Esra_esra Yok hayır mamayı 6 saatte 1 alıyor onun dışında 2 saatte 1 emziriyorum. Ama gece dört beş saat uyuyor gunduzleri sık besleniyor
Caydanlik Esra_esra bu konuda bi fikrim yok canim benim bebeler geceleri surekli uyandiklari icin bilemiyorum🙈 uyuyo olsa karnida tok oldugundan eminsem uyandirmazdim ama
odymerve Benim bebegiminde kilosu azdi kilo aldirmaya calisiyorum da ondan sordum. Doktorunuzda yönlendirir zaten tarttikca Esra_esra