biregesevdasi Arkadaşlar az önce fark ettim ne zamandır yapıyor bilmiyorum daha önce görmedim bebeğim uyurken kafasını sağa sola çeviriyor kollarını indirip kaldırıyor 10 saniyede bir normal mi bu bebeğim 51 günlük ?
cnnemr biregesevdasi demir ilacina basladinizmi acaba? Ayni sorunu bizde yasamistik verilen demir ilacinin yan etkisinden olmustu biraktigim an duzelmisti
cnnemr biregesevdasi biregesevdasi saglik ocagininkini asla kullanma canim doktorunun tavsiye ettigi ozel olanlardan al sidefer kullndik biz mesela o yan etki yapmadi. Muhtemelen demir ilacindan yapiyor degistirmen gerek. Ne zaumandir iciyor
biregesevdasi cnnemr 4 ocakta doktor kontrolü var o zaman başka bir tane yazdırıcam bende sonradan öğrenedim çok iyi olmadığını. 1 haftalıkken başladık.
biregesevdasi UzunHatun yıkarken vs kulaklarına dikkat ediyorum genelde ama bilmiyorum bi süre takip edicem
SevdaCemre Benim kızım 4 aylık hep yapıyor bunu meme aranıyor korkulacak bir şey değil merak etmeyin.Kucaginiza uyuya kaldı diyelim sağa sola hareket ettirdiğinde memeyi açın görün bakın nasıl yakalıyor hemen 😂😂😂
biregesevdasi SevdaCemre evet memede uyumayıda seviyor genelde çok huysuz olunca memede uyutuyorum zaten şimdiye kadar yoktu böyle birşey
Beybiko-2020 biregesevdasi Biz de 3,5 aylığız gazımızı veya büyük tuvaletimizi yapacakken yapıyoruz o şekilde.
biregesevdasi Alpaslaninannesii ilk bebek ya insan bilmediğinden her hareketinin altında birşey arıyor :)