SedefLina dunyaninenguzelkokusu ay evet lanet ediyorum o hise terliyor batıyor ve inanılmaz kaşınıyor nasıl olcak bu böyle bilmiyorum. Ben koltuk altı terlemesi cok cok istisnai durumlarda yaşardım bilmezdim bile yani ama gel gör ki günde 2defa duş almama sebep oluyor başka türlü rahatlamıyorum
Prensannesi29 dunyaninenguzelkokusu Kabus resmen her zaman olmuyor ama olduğu zamanda iğneler batıyor çıldırıyorum emzirirken kaşıma şansımda olmuyor kıvranıp duruyorum. Süt kanalları çalıştığı için olurmuş ama çok zor
dunyaninenguzelkokusu Esma1290 bende bende bitsin artık kaşıntı dedikçe iğne batması gibi şeyler başlardı üstüne 😀
SedefLina Süt damarları oradan geliyormuş oyuzden oluyormuş şimdi tek bende olmadıgını anlayınca internrrtn baktımda öyle diyor
dunyaninenguzelkokusu SedefLina teşekkür ederim canım belliydi aslında yalnızca emzirince oluyor hem kaşınıyor hem iğne gibi batıyor 😀😀
dunyaninenguzelkokusu Prensannesi29 hayır kaşımayacağım diyorum arkasından hemen bir iğne batıyor inat ediyorum daha da kötüleşiyor bazen dayanamıyorum o kadar deli ediyor ki kaşıyorum hemen 😀