Birgaripanne Merhaba. Çarşamba günü 4 aylık aşımızı olduk. Çarşambadan beri kızımda sürekli uyku hali var. Gündüzleri 3 gündür gündüzleri 6 saat uyuyor. 8 ‘ de gece uykusuna yatıyor. Normalde akşam uyku saati 8’di ama gündüzleri bu kadar uyumazdı. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Aşıdan olabileceğini düşündüm.
ZeynepAdam Birgaripanne 4. Ayda biraz ates oldu huysuzdu ama 36 saat surdu sadece. Baska birseyden olmus olabilir mi
bebisimbenm Birgaripanne yaa uyumasinda sıkıntı yoktur ama umarim ilacın yan etkisi değil-dir bizde sidefer başlıcaz ama daha başlamadık.. bizde de bir huzursuzluk vardi iki üç gün bugün biraz kendine geldi kuzucugm..
Birgaripanne ZeynepAdam aşı ile birlikte sidefer kan damlası başladık. O uyku yapar mı acaba? Başka bir sebep aklıma gelmiyor
ZeynepAdam Birgaripanne bilemiyorum ki yan etkisi var midir o kan damlasinin kullanmiyorum.kullanan arkadaslar size daha net cevap verebilir sanirim
Birgaripanne bebisimbenm aşı sonrası huzursuzluk olabiliyor. Kızım normalde zor uyuyan bi bebek. Hamakta uyutuyorum. 3 gündür gündüzleri sürekli uyumak istiyor. Hamağa gerek kalmadan park yatağına yatırıyorum. Hafif sallayınca 5-10 dk içinde uyuyor.
Birgaripanne bebisimbenm sideferin yan etkisi olmadığı için doktorumuz tavsiye etmişti. Kullanan arkadaşlarımda memnun. Demek ki bizim kızın huyu değişiyor diyip tadını çıkartayım. 😊
bebisimbenm Birgaripanne bence de uyusun bişey olmaz bence dokunma alissin uykuya 😊 bizde sağlık ocaginin verdiği kan ilacını kullanmamak için sidefer alıcaz bakalm..
Birgaripanne bebisimbenm sadece aşı mı ağır geldi? Bir hastalık belirtisi mi diye insan düşünmeden edemiyor. Yoksa normal herkeste olan bir durum mu? Diye düşünmeyi bıraksam iyi olacak. 😊