YaseminElif Hanımlar merhaba bebeğim tam 5 aylık meyve süzgeci ile elmadan başlasam sorun olur mu çok heyecanlıyım da 🥰🤦♀️
Cnsgzde YaseminElif cam rende ile başlamanızı tavsiye ederim evet ilk yoğurt ve elma suyunu öneriyorlar
Lcy03 YaseminElif anne sütü veriyosaniz 6 ayi bekleyin diyo doktorlar bide meyve yerine sebzeden baslayin meyve tatli oldugun icin sebzeyi yemiyolar sonra tavsiyem tadim yapdirabilirsiniz ama ... Habuk kabak tatli kabak bunlardan baslayin diyor uzmanlar
Lcy03 YaseminElif sacma sapan kari koca kavgalarina ve kaynanaseylerine 700 yorum yaparlar guzel bisey soemusunuz kimse yazmiyor 😣
Deletedmom10 YaseminElif Canım anne sütü alıyorsa bekle istersen 6. Ayı valla bana çok baskı yaptıkları için bn yoğurt verdim bide elma biraz patates haşlaması verdim. Hiç susmuyorlar ki 💆♀️ Yok diyorum sürekli canı çekiyor ağzını şapırdatıyor sofraya atlıyor diyorlar vicdanımla oynuyorlar sonra bende dayanamıyorum 😟 Ama doktor bana 4. Ay kontrolünde aç kalırsa elma püresi felan verebilirsin demişti. Aç kaldığını düşünmediğim için vermek istemedim ama verdim azar azar 🤷♀️
Deletedmom10 YaseminElif Aynen canım en azından 5.5 aylık olsun ☺️ Bazı doktorlar 5.5 aylıkken başlatıyor zaten 😊