Biricikkizim 21 ay önce doğum yaptım vajina çok genişlemiş ve ilişki sırasında gaz sesi çıkıyor çok utanıyorum ve doğumdan sonra ilişki diye birşey kalmadı.İnternetten vajina daraltma ameliyatı diye bişey okudum yaptıranlar var mı nasıl oluyor ??
Mirac_21032019 Biricikkizim zannetmiyorum ben dogumdan kaynakli oldugunu 2 tane normal dogum yaptim ben hic oyle bisi yasamadim.Acaba iç dış dikis atmadilarmiki
94z-20u Biricikkizim canım ikinci bebeği düşünüyorsan bekle bence aynı durumu yaşayabilirsin estetik olduğu için haliyle maddiyat isteyecek tabi durumun varsa yaptır ama ikinci doğumda bu durumu doktorunla paylaşırsan düzeltebiliyorlar benim kuzenim öyle yaptı dikişi açılmış tabi genişleme olmuş ikinci doğumda düzelttirdi
Ayperi15 Normal doğumdan sonra dikiş atılıp ilişki zor oluyor diye biliyorum bir de vajina kendini toparlamalı yaradılış gereği yoksa 5 -6 doğum yapanlar şikayet ederlerdi teyzemin doğum yaptıran dr sizi öyle bir diktim ki bakire gibi oldunuz demiş😝😒 yani belki toparlar egzersizle falan ama paran varsa düşünme yaptır derim
Kardelen1984 Kizlar Ayperi15 haklisin annemde 6 dogum yapmis kadin idrar kesesi sarkmasindan dolayi ameliyat oldu ve doktoru ameliyat olmusken teyzecim seni diktim ayni kiz gibi oldun dedi neyse babamla iliski sonrasi hep caninin yandigini ve artik iliskiyi bile istemedigini soyler
Biricikkizim Ayperi15 param yok eşime de söylemeyecegim ztn ameliyat olursam,araştıracam önce devlette yapıyorlarlar mi , özel hastanede sağlık sigortası karşılar mı önce bunları öğrenirim ztn paralıysa ne kadar geniş olursa olsun yaptıramam
Kardelen1984 Biricikkizim bismillah daha ilk dogumda boyleyseniz ikinci ve diger dogumlarda dahada kotu olucaksiniz cunku kendimden biliyorum 85 gun once 3.dogumumu yaptim bu sikayetim her dogum sonrasi artiyo doktoruma soyledigimde ise her dogum sonras rahim sarkari vajina esner istersen ameliyatla duzeletebiliriz ama bir sartla oda birdaha dogum yapmayacaksan dedi cunku islem yapip ardindan tekrar dogum yaparsak vajina geri eski haline geliyomus malesef bende kaldim oyle ve durumum hicte iyi degil
Biricikkizim Kardelen1984 ben ikinci olursa sezeryan istiyorum ztn o yüzden ameliyat yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum daa
Ayperi15 Asell2608 normal doğum esnasında kesi atıyorlar ondan sonra dikiyorlar hatta zor iliski oluyormus sonrasında ben sezaryenle doğum yaptım rahım kendını toparlaması için bir süre var sanırım o süre geçmemiş olmalı ki bizim ilk 6-7ay boyunca iliskimiz sıkıntılı oldu hep böyle zor olacak sandım ama neyseki sonrasında geçti
zeynominiik Ayperi15 ilk zamanlar sizin de mi genişleme olmuştu sonradan mı toparlandı yani? 6 ay oldu doğum yapalı ama hala geniş gibi geliyor bana, kusura bakmayın bu yüzden sordum :)
Ayperi15 zeynominiik yok canım bende genişleme olmadı sancılarla da açılma olmadı hiç normal doğuramadan aksıne daraldı benımkısı elimle kontrol ettiğimde rahıme dokunuyordum sanki o yüzden daralmış gibi oldu sınra rahım küçülünce eski halıne döndü ilişki esnasında hava dolması çıkarken ses çıkarması normal aceba siz abartıyor olabılırmısınjz
nuuluuuu24 Biricikkizim nasıl anladınız genisledigini esim eskisi gibi olmuyor iliskide tabi bende bu acaba bir genişleme olduğunu mu gösteriyor siz nasıl anladınız
Biricikkizim nuuluuuu24 hiçbirsey hissetmiyoruz ne ben ne eşim anlaşılıyor ztn araştırdım internetten ses gelmesi de genişlikten kaynaklaniyomuş
Kardelen1984 Julijuli anamdir atamdir ne var bunda.ameliyatinda yanindaydim doktoruyla gorusmelerinde yanindaydim herzmaan yanindaydim abartmayin isterseniz
YeldaKuzey Ben de 4 ay önce normal doğum yaptım dogumdan 15 gün sonra dikişlerim açıldı yeniden dikildi. 3 ay sonrada eşimle ilişkiye girdik. İlk zamanlar genişledigini düşünmüştüm ve rahatsız olmuştum ama gün geçtikçe rahim kendini toparladı ve toparlamaya da devam ediyor merak etmeyin kegel egzersizi yapın yararı oluyor
Biricikkizim YeldaKuzey 21 ay oldu bende ama düzelmedi artık düzeleceğini de sanmıyorum 2 yıl olacak nerdeyse toparlansa şimdiye toparlanirdi