Miraveben Kızlar 3 aylık bebeğim ile yaron alşam istanbula gidicez ailemi çok özledim kanguru aldım bi valizim ve sırt çantam var tek başımıza olcaz merak ettiğim kanguru ile x-ray cihazından geçilmez peki bebeği nasıl tutucam
Cerenaslan Miraveben Geçirmezler sizi ordan olur biter Allah Allah öyle şey mi olurmuş. Hamileler bile kenardan alınıyor sizide kenara alıp üstünüzü kontrol etsinler bu kadar basiit.
Kavinsmom Üst ararlar yardım ederler niye dert ettiniz bunu vardır bir çaresi. Ailenize kavuşacaksınız keyfini çıkarın.
A1i1b1 Benimde bildiğim hatta yaşadığım o zaman korana yoktu kızımın bebek arabasından çıkarttık cihazdan geçirdik arabayı kızımıda görevli kucakladı ben cihazdan geçerken şuan nasıl yaparlar bilmiyorum
Miraveben Cerenaslan evet yük etmek istemiyorum zaten tek olduğum için valiz ve çanta ve çocuk yeterli arabayla uğraşamam
Selinsu1 Miraveben aaa bebekleri xraydan gecirmiyorlar mi. Ayni bende kizimi kanguruya koyup adliyeye gitmek zorunda kalmıştım kimse bisey demedi geçtik o cihazdan. 9 aylikti o zaman bende akıl edemedim yani zarari olmusmudur of bak gece gece icime dert oldu
Cokilerce Selinsu1 x ray olan çantalarınızı koyduğunuz cihaz kapı tipi ya da el tipi metal dedektörlerinde elimizde taşıdığımız telefonlardan daha az radyasyon var sorun olmamıstır merak etmeyin
YeldaKuzey Miraveben cihazdan sizi geçirmezler canım avm girişlerinde bile sadece üst arayıp yan taraftan geçmenizi sağlıyorlar merak etme
Cokilerce Miraveben aramaları pandemiden dolayı el tipi metal dedektörlerle yapıyorlar zaten x ray olan çantanızı koyduğunuz cihaz farklı şeyler yine de huzursuz hissederseniz söylersiniz yardımcı olurlar merak etmeyin 🤗