Yagmurkara Selam güzel anneler kızım 1 ay 22 günlük her gün aynı saatte başlayan ağlama krizleri var ve bu öğleden sonra başlayıp gece 12 gibi sonlanıyor.. Ve 2 gündür gaz problemi var kaka yapamıyor öneriniz var mı bu durumu yaşayan var mı bizim gibi.. elden birşey gelmiyor ve çok yıpratıcı bir süreç ne yapacağımızı bilemiyoruz
Sidal Yagmurkara bebegm kolikti 5 ay çektm doktrm bebek arabasını evde sür dedi bebegm sadece öyle sakinleşıyodu deneyin canımm bebegnz kolik olabilir çünkü aynı saatte başlıyor
Burcukaramert Sanırım bebekler nöbet geçiriyor dönem dönem bizim de 2 hafta öyle oldu yarın tam 2 aylık oluyoruz geçti çok şükür 🙏🏼
Yagmurkara Burcukaramert umarım bizimde geçer kimi3 aylık olmadan düzelmez diyor sıkıntılı bir süreç ne olduğunu bilmemek en kötüsü.. Sizin adınıza çok sevindim umarım bir daha yaşamazsınız
Burcukaramert Yagmurkara insallah sizinde bir an önce geçer 🙏🏼 Teşekkür ederim 💜 merak etmeyin gecicek💜
Yagmurkara Sidal bizimde fön Makinesi aspiratör (bazen) veya süpürge sesinde anlıkta olsa rahatlıyor. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor 😔 artık ağlamasın elde battaniye ile sallamaya başladık öyle susuyor 😫
Kusursuzhata 3 aylık olunca gazını kendi çıkarmayı öğrenene kadar sürüyor bu süreç maalesef. Emziriyorsanız ıhlamur içip dereotu yemeniz tavsiye ederim yaptığım günler onca saçma sapan gaz ilacından daha etkili gaz çıkardı kuzum. Her gün aynı saatte ağlama krizlerine girdiği için ben o saate yarım saat kala sab simplex verirdim tamamen kıvranmasın diye. Eğer sütünü tazyikli ise o tazyiği geçince emzirin çocuğunuzu ön süt laktoz bakımından yoğun. Bir de kolik saatlerinde küvetine sıcak su koyar köpükle ayakla karnına masaj yapardım. Hem Bi nebze rahat uyurdu hem de rahatlardı.
alerjikbebekannesi Kusursuzhata benim sütüm tazyikli sanırım emerken ilk 2-3 dkda hep boğazına kaçıyor bunu nasıl önleyebilirim.
Yagmurkara Kusursuzhata bende hep öyle yapıyorum umarım 3 aydan sonra düzelir yoksa böyle devam ederse çok yıpratıcı bir süreç benimde toparlanmam zor olacak
Ayse1234 BNM kızımda öyle ve bi gaz damlası kullanıyorum biogalia diye kimyon çayı veriyorum bide youtube de kolik bebek masajı var onunyapiyorum zeytin yağıyla,bide bebek uyutucusu diye bi uygulama var onu indirdim açıyorum o sesleri mışıl mışıl uyuyo
Yagmurkara Ayse1234 kullanmış olduğunuz damlayı bende kullanıyordum 2 gün öncesine kadar baktım bir farkı yok bıraktım. Boşuna vermek istemedim. Şimdi başka bir gaz damlası aldım eczaneden umarım işe yarar pek ümitli değilim ama..
Kusursuzhata alerjikbebekannesi maalesef göğüs ilk aylar terbiye olmuyor. Ya yanınıza Bi fincan alıp çıkan sütü ilk 1 dk ona sağın ziyan olmasın ya da bez bulundurun yanınızda ilk fışkıran sütü beze sıkın sonra bebeğe verin. Çocuk boğulur gibi azıcık olan emme refleksiyle onu içmeye çalıştıkça gaz doluyor ağzına. 4. Aydan sonra çeneleri kuvbetlendiği için içiyorlar tazyikli ama ilk aylar perişan oluyolar
alerjikbebekannesi Yagmurkara biogaia gaz damlası değil canım bağırsak mide düzenleyici probiyotik damla. Onun yanına ek baska gaz damlası/şurubu kullanmak gerekiyor. Biz biogaia ile başladık bitince bigaia D vitamine geçtik. Gaz ilacı olarak Nurse Harveys colex kullanıyorum çok memnunum. Geçenlerde kullanmadım çocuk gece 3e kadar ayaktaydı kıvranmakta uyuyamadı.