Mickeymouse44 Kızlar kızımın eşyalarını 2 kere yıkadığım halde bazıları çıkmıyor sinir geldi artık siz nasıl çıkartıyosunuz bi kaç tane leke çıkarıcıda denedim bi işe yaramadı🤦♀️🤦♀️
nisaballinannesi Mickeymouse44 e bebekte leke çıkartıcı aldım baby me marka o işe yaradı bnde ama sadece kusma ve kaka lekesinde kullandım
busramerve Mickeymouse44 ben önden sıvı bulaşık deterjanıyla elde çitiliyorum lekeli kısmı sonda makineye atıp yıkıyorum. Başka çaresini bulamadım.
MerveLiva Mickeymouse44 kosla ile çıkarıyorum bende çoğu lekeyi ama ya üzüm yada elma vermiştim kızıma filesinde suyunu çıkarmış damlatmş onu çıkartamadı bı tek
canimoglum_2020 defnemilam ayy aynen ya havuç ve balkabağı çorbası vermiştim bugün çitile çitile çıkmadı halbuki ilk önlüğü saklamak istiyorum lekeli kalsın istemem
Cokomelli Ben bi tencerede beyaz sabunla kaynatıp ardından makinede tekrar yıkıyorum bizim lekeler yeni olduğu için çıktı kurumuş lekeye aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum🤔
Mickeymouse44 busramerve bende önce normal detarjanla yıkıyorum sonra kendi detarjanıyla ama yok çıkmıyor