Flashtv Selamlar🌸 Sabah uyandığından beri sol yanak böyle kılcaldamarları belirginleşmiş neden olabilir sizce
Fitifiti Flashtv Kuperozlu cilt yaniii,kılcal damarları cilt yüzeyine yakın olan demektir. Endişelenecek bir şey yok. Rutin kontrolünüze gittiğinizde sorun doktorunuza yinede içiniz rahat eder.
Dilekmh Flashtv aynısı benim kızımda da vardı geçti cnm zamanla bende sebebimi bilmiyorum. Hatta babası öptüğünde mi (sakalından dolayı)acaba belirginleşiyor diye endişelenmiştimm tam da emin olamamıştım
Khumar_cafar Kizimda da oluyor bazen ben hic dikkate almamistim😆 ya burda okuyorum bazen boyle seyler dusunuuorum kizimda da vardi diye. Ya ben cok umursamazim ya da anneler olarak fazla her seyi kafaya takiyoruz.
EsofmanliSevketHoca Flashtv Öncelikle MAŞALLAH diyelim paşaya🧿 Oğlumda doğduğundan bu yana hep vardı gittikçe kaybolmaya başladı doktor önemli bi durum değil demişti, çok sıcak yada çok soğukta yapar demişti🤔
Flashtv EsofmanliSevketHoca Öncelikle teşekkür edeyim sana 😄 aslında olabilir aşırı sıcak evim mini de yakmama rağmen terliyorum bazen
Flashtv 1kiz1oglan Birden olunca bende sorun olabilir mi diye düşündüm hep olsa zaten hep var derdim canım
Fitifiti Flashtv Zaman zaman geçer tekrar belirir bu bir hastalık ya da cilt problemi değil ki. Yapısı öyle diyim.
EsofmanliSevketHoca Flashtv Ainen benim oğlan da beyaz tenli, onunla da alakalı olabilir, yandan benzettim hatta 🥰🤩