Mihranimmm Kizim 9 buçuk aylık. Ellerinden tutup adim atmasına bakıyorum bugün. Aman Allahım ayaklarin ikisinin de nereye baktigi belli değil disa doğru basıyor. Normal mi bu arkadaslar ?
Vera1810 Mihranimmm benım kızımda içe dönük basıyor dr bunun yürüme evresinde normal oldugunu soyledi canım
Gamze3466 Vera1810 benim kızımda yan basıyordu ara ara. Sonra geçti. Yürüme evresinde oluyormus öyle telaş yapmayın bence🙂
Vera1810 Gamze3466 evet canım oluyır hatta dısarda gecen gun yürüttük ılk defa ayakkıbı ile daha içe doğru bastı bellı süre sonra normal yürüdü
mihrosum Mihranimmm anlamadım canım. Sımdı senin bebek hala yan mı basıyor. Hıc dra goturdun mu. Benim kızımda yan yan paudat yuruyor 20mayluk. Sizde durum nasıl
Esralparslan1 mihrosum canım merhaba benim oğlum da 16 aylık yürüdü 17 aylık şuanda sol ayak aşırı yan basıyor doktora götürdüm zamanla düzelir dedi ama hala aynı motelin çok bozuluyor benim de sizin nasıl oldu düzeldi mi
Esralparslan1 mihrosum ayy maşallah yüreğime su serptin ❤️🥹 Allah razı olsun bariz çok yan basıyordu dimi bizim sol ayak gözle görülecek kadar baya yan basıyor dışa basma olarak adlandırılıyor ayyy inşallah bizim de düzelir 🥲🥲🥲
mihrosum Esralparslan1 kuzum benim kızım penguen gibiydi. Biri saga biri sola bakıyordu. Sımdı gayet normal merak etme benn cok uzuldummtaktım