Pogaca_yanaklimm İyi geceler anneler…Oğlum 7 aylık oldu tadımlarımız bitti sayılır artık yavaş yavaş çorbalara geçmek istiyorum tarhana ve sebze çorbasını denedim ama bebeğim onları hiç sevmedi ısrar etmekte istemiyorum ters tepki verir diye ileriki zamanda tekrar denemek üzere erteledim…Başka altarnatif hangi çorbaları yapabilirim ve içerisine besleyici olması için hangi tahılları seçmeliyim…
Nesli1616 Pogaca_yanaklimm yoğurt çorbası yapabilirsin balkabağı çorbası yapabilirsin benimki çok sevmişti balkabağını
mariecurie20 Pogaca_yanaklimm benimki de 7 aylık kafama göre bişeyler yapıyorum. Bugün azıcık kıymayı kavurdum bal kabağı ve havuç koydum pirinç ekledim çorba yaptım onu yedi. Sabahları lor peyniriyle yarım yumurta sarısını karıştırıp veriyorum. Yulaf haşlayıp muz karıştırıp veriyorum. İrmik de koyuyorum çorbalara
Nesli1616 Pogaca_yanaklimm benim doktorum 7 ayda başlayabilirsin demişti kemik suyu tavuk suyu çorbalara koyuyorum ben canım
Buglemmmm Pogaca_yanaklimm bnm kızmda zor yiyodu o çorbaları yoğurdu çok sevdiği için yoğurt tadını aldırıp sonra çorba veriyodum simdi yogurtsuz çok güzel yiyo
Pogaca_yanaklimm Nesli1616 teşekkür ederim balkabağını denemek isterim umarım sever benim bebişimde 😊
Giizz Havuç, patates, yeşil kabak, balkabağı, taze fasülye, yoğurt çorbası olabilir.şuanlık aklıma gelenler :) İçine bulgur, pirinç, tel veya arp şehriye, buğday koyabilirsiniz.
Pogaca_yanaklimm mariecurie20 kıyma kuzu kıymasımı kullandınız acaba birde tavuk suyuna ne zaman başlamalıyım sizce
zeynep_2020 Pogaca_yanaklimm ba Pogaca_yanaklimm bal kabağına bayılırlar bal kabaklı herşeyi yerler eğer yemediği bişey olursa kabaklı muhallebi yap içine koy hemde besleyici genelde çok koyuyorum yediklerine
Pogaca_yanaklimm Nesli1616 mercimeğe cesaret edemiyorum canım oğlum aşırı gazlı bir bebekti hala bazen tutuyor gazı onun için korkuyorum🙈
zeynep_2020 Tavuk suyu et suyu bunlara başlayabilirsin azar azar tavuk suyunu 3 saat kaynat dolaba koy et suyunu ilikli kemikli kaynat o daha uzun 10 saat 12 saat arası
Sidal Pogaca_yanaklimm benm kızım havucu çorba sevdi tatlımsı gibi ya bende her çorbasına havucu fazla atarım yer tadımlarda fazla sevdgi sebze hangisiyde çorbasına onu fazla koyun tadını alır belki yer
Mesutefe Sabah kalktığımızda mama ile besliyorum kendim kahvaltı yapacağım zaman bebeğime de yarım avakado pekmezle tatlandırıyorum 1 yumurta sarısı ve evde yaptığım labne 3 çeşit veriyorum öğle kıymalı patates çorbası (soğan sarımsak bugün başladık ) sebze yemeklerine pirinç atıyorum doyurucu olsun diye ara öğün de yoğurt veriyorum ekmek içi doğrayıp ve pekmezle tatlandırıp :) meyve püresi veriyorum akşama da gece mamaları var onları. Hazırlıyorum Her gün internetten tarif bakmaktan sıkıldım valla yeni şeyler olsun vitamini yeterince alsın diye 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️