cansuayy Oğlum 3 ay 2 günlük ve atak geçiriyor yarım saat uyuyup uyanıyor ve ortalığı birbirine katıyor ağlamasıyla zaten kolik bir bebek üstüne bir de atak dönemi derken ben çıldırmak üzereyim arkadaşlar kafamı hangi duvarlara vuram ben🥺🥺
Dilara61 cansuayy geceleri uyuyan bebek uyumiyo inadi tutmus suan ortağli yikiyor almiyorum bakalim uyucak mi cildirmak uzereyim bugun 1 saat yati toplasan
ZeynepTlc cansuayy bizde 3 ay 23 günlügüz 4. Ay atagımız basladı 3 gündüz gece gündüz uyku yok sürekli aglama kucak isteme surat asma yemek yememe bittik resmen daha 30 gün var bitmesine😂
Mircan cansuayy üç aydan sonra uykular haram oldu mahvoldum şuan 5 aylık ve hala gram uyumuyor uyku gerilemesi oluyormuş bu ayda o yüzden çok fazla uyanık kalıyorlar mis
Lovelymonandson cansuayy Ah ah biberon tutmuyor kendi geriye atıp bağrıyo iştahlı bebek gitti huysuz bebek geldi yemiyor yemediği için aç uyumuyor uyumadığı için sinirli oluyo 1 haftadır eşimle yaşlandık resmenn
cansuayy Dilara61 benimki de öyle hep 10 dakika sonra geri uyandı bir de kolikti geceleri 3 ay boyunca hiç uyumadım gündüz de uyuyamıyorum tam düzene soktum gece uykuları düzeldi derken şimdi de atak dönemine girdik yine uyumuyor napıcaz biz böyle inanın hiç bilmiyorum
Dilara61 cansuayy insallah uyur canim en sonunda cildirdim baktim babasi geliyo ac mi bu dedi fazla yedi icin kustu dedim tok alti temiz saldim ayamada bide aksam ustu yikadim fayda etmedi yeni uyudu simdi ben de uyucam tabi izin verirse insallah bebisin uyur canim 🥰
cansuayy Dilara61 valla ebnde yıkadım masaj yaptım pijamalarını giydirdim emzirdim hatta fazla emzirmişim omzundan topuğuna kadar kustu altı temiz karnı tok gazını da çıkarttık ama direniyor bakalım dua ede ede hatim indirecem zaten az kaldı😂 uyumayan bütün bebekler uyusa da anneler de güzel bir uyku çekip dinlenme🥰
cansuayy ZeynepTlc Allah’ım ben o zaman kendimi balkondan aşağıya atarım herhalde ya 2 hafta atak geçiriyor 2 yıl yaşlanıyorum gece gündüz uyumuyor kucaktan inmiyor zorla emziriyorum bir de 1 aylık bir atakta gerçekten kendimi balkondan aşağıya atabilirim😂😂
cansuayy Dilara61 az da olsa uyuyor yine bizde o da yok kucağımda gezmek istiyor sürekli bas bas bağırıyor apartmandakiler de alıştı artık kolik olduğunu bildiklerinden bi üst katımızdaki adam bizle bir uyanıyormuş her gece😂😂
ZeynepTlc cansuayy her atak bi öncekinden daha zor inanın hep hafif gecirmiştik biz ama bu sefer cok siddetli geldi geciyor insallah sizin öyle olmaz😂
ZeynepTlc cansuayy sizi cok iyi anlıyorum biz kolik değiliz ama ucundan dönmüşüz 4 ay olcak hala bitmedi gazımız yani cok zor cok insallah bu günlerde geçecek 🥰🥰
cansuayy Mircan uyuyacak ama uykuya dalamıyor gözümün içine bakıyor o gözler bi kapanmıyor kapanınca da en fazla yarım saat kafayı yemek üzereyim gerçekten
cansuayy Lovelymonandson bizde de aynı sorun var memeyi çok az emip ağlamaya başlıyor memeyi görünce gülen çocuk memede ağlar oldu sağıp veriyorum yine aynı napıcaz bilmiyorum