Sarpisko Merhabalar bebeğim 40 günlük oldu. Kakasını çok şiddetli yaptığı için doktor Biogaia ilacını verdi. 1 haftadır kullanıyoruz kaka yapma sorunu çözüldü fakat midesi sürekli gurulduyor. Gazı var. Ne yapabilirim?
Sabah_aksam_bebe Sarpisko bağırsakları çalışıyor. Benim kızımda da öyleydi kendi kendine geçti valla bişey yapmadım ben ama biz gaz için relaktaz damla kullandık. Belkide o kesmiştir
BalarisiYusra Sarpisko ya evet bizimde karnı hep gurul gurul oluyor acaba alerjik felan mı diye düşündüm hep belirti olarak guruldama da oluyormuş alerji de çünkü bilemedim 🤷🏼♀️
Sabah_aksam_bebe Sarpisko ah kıyamam gazdandır o ya. Damla iyi gelmyorsa değiş bekleme hiç. Bol bol bacak hareketi yaptır ve yüz üstü ızat poposuna sırtına pat pat yap
Sarpisko Sabah_aksam_bebe gazını üstten ve alttan çıkarıyor ama gene neden böyle bilmiyorum acaba benim kullanabileceğim gaz ilacı var mıdır
Eyluldilek6044 Sarpisko benim kizimda gazli bebekti cok degil ama. O guruldu sesleri kizimdada vardi. Dr gecer zamanla bagirsajlari calisiyo ondan dedi. Hic bisiy yapmadim zamanla duzeldi. Bir sure bekleyin gecer belkide sizin