AnnesininUmutu Rabissm Sağıp dolap da saklayabilirsiniz. Siz dinlenmek istediğinizde ya da dışarda işiniz olduğunda eşiniz yada başkası biberonla verebilir.
Rabissm AnnesininUmutu çok fazla zaten dolapta saklıyorum ama nezaman içecek 😞 gece emmese agrıdan duramıyorum
Gorkemkc Rabissm buzlukta 3 ay vakti var şuan sütünüz bol olabilir zaten bebeğinizde çok az emiyor olması lazım 30 cc en fazla yeni doğduğu için 2 aya geldiğinde 150 rmmeye başlıcak belki ozamanda sütünüz yetmeyebilir buzluktan çıkartıp kullanabilirsiniz
Angels1324 Gorkemkc 150 mi :( benim kızım 60 80 zor içiyor 2 olduk çok üzülüyorum bu duruma neden oluyor böyle bakalım kilo alımı nasıl olcak kontrol de gazdan sanırım böyle kıvranıyor doyuruken biberonla veriyorum göğsüm tutmadı inşallah aç kalmıyor dur sık versem de kusuyor iki saat te veriyorum bende
anne15 Rabissm henüz terbiye olmadıysa eğer tazyiğe sebep olabilir ileride makina ile kalanı sağıyosanız o yuzden önden elle sağın emzirin ve arkanıza yaslanarak emziirn . Zamanla ihtiyaco kadar üretir
Gorkemkc Angels1324 böyle ayaklarını kendine çekip ağlıyorsa gazı vardır canım ben hem emziriyorum hem mama veriyorum benimki 2 aylıkken 150 yemeğe başladı şuan 4 aylık 2-3 gündür 150 de yetmiyor prematüreler çok yiyormuş doktorumuz öyle demişti 😊
Angels1324 Gorkemkc ama sütüm var canım sağıyorum ya bar dolap ta 100 verince acıya acıya 20 cc falan döküyorum yemiyor bırakıyor bende 60 80 arası yapıyorum bazen onu da bırakıyor ama çok şapırdatatak emiyor ve çok akıtıyor dışarı acaba damak çekilmesi mi oldu valla canım çok sıkılıyor abisi de biberonla anne sütü ile büyüdü ama o maşallah yiyor du hiç ziyan etmemiştik :(
Mrvdmrsbs Gorkemkc benm bebeğimde prematüre her dakika emmek istiyor gerçekten doğruymuş doktorunuzun dediği
FikretTekin Rabissm aa bekletme sağ ,ne kadar sütü sağrsan bebek emerse o kadar mesaj gider beynine süt üretimin artar, zamanla süt geliminde düzene girecek, sağ buzluğa at yada içireceksen 3 gün dolapta bekler