Cydertugrul Merhaba sevgili anneler oğlum 2 yaşında takviye olarak balık yağı kullanmak istiyorum sizin kullandığınız memnun kaldığınız veya özellikle tadı kötü bundan alma dediğiniz var mıdır ☺️
NurNaz Cydertugrul ben kizima oceon balik yagini kullandim 2 senedir biraz kokusu var ama benim kizim severek iciyor arkadasimin kizi sevmemişti o mollers almisti
Esrayusra Cydertugrul benim kızım iki yaşına girecek octamar balık yağı kullanıyorum çok memnunum hatta kızım tadına bayılıyor kutuyu görünce çığlık atıyor 😊😊
Cydertugrul Deletedmom9 biraz iştahsız oğlum takviye olarak iyi gelir diye düşündüm siz faydasını gördünüz mü
Annesirintugceuzun Cydertugrul Faydası derken ? Takviye edici gıda yani herhangi bir test yaptırmadık. 1 aydır kullanıyoruz .
nazli_19 Cydertugrul tam.balik mevsimi balik yese daha iyi olur bence ben zamaninda kullandim ama pek bi fark göremedim
Annesirintugceuzun Cydertugrul Gözle görünen bir şey yok. Kızımın gelişimi maşallah hep iyiydi. 🤷🏻♀️
Deletedmom9 Cydertugrul iştah açısından bir faydasını görmedim sadece takviye için gerekli olduğunu düşünüp aldım.
sedos23 Cydertugrul Ben kızıma easyfishoil kullanıyorum bize çocuk hekimimiz önerdi şurup olanları yutmuyodu bi türlü verdiğim gibi tükürüyodu ama bu çiğnenip yutulduğu için rahat rahat verebiliyorum tadı da güzel o yüzden problem olmuyo DHA oranı da bi çok balık yağına göre yüksek.