minnosunannesi06 Anneler oglumu yarin 1 yas asisi icin saglik ocagina goturucem ne vuruyorlar ve kactane rahatsız oluyor lar mi asi sonrasi
Esrabenzett minnosunannesi06 9 aylığız biz geçen gün aşı olduk 1 yaşında 3 tane aşı var dedi ebe Mart 15 inde gidicez bizde
Ayonuz minnosunannesi06 Üç tane oldu şükür bir sorun olmadı iki bacak bir koldu yanlış hatırlamıyorsam
Tugbadrsn minnosunannesi06 Canım merhaba cuma günü oldu oğlum iki bacaktan biri kızamık diğeri zatüree askında suçiçeğide olacaktı fakat ellerşnde yoktu uzun zamandır glemiyor asıl onemli nokta oğlum enfeksiyon kapmış aşıdan sanırım 3 gündür ateşliyiz daha 3 veya 4 saat önce geldik hastanedejin çok dşkkat edin sizlerde
EgeMeva minnosunannesi06 bizim de var aradım ellerin de asi yokmuş gelinxe haber veririz dediler nasıl bı saçmalıktır 🤔
Tugbadrsn minnosunannesi06 İnşallah sorunsuz atlatırsınız canım yani tamam sağlıkçı diyorız temiz diyoruz ama aşı canlı aşı olduğundan enfeksiyon riski yüksekmiş
minnosunannesi06 EgeMeva bizimde 9 ay asisi yoktu ellerinde çocuk 11 aylık oldu öyle yapıldı 😬😬 doğru dürüst asi bulunmuyor sağlık ocaglarinda
Ozgebrar2019 minnosunannesi06 Normalde 3 tane aşı var ama su çiçeği aşısı hala gelmedi malesef 😏 O yüzden bizde 2 tane vurulduk. Biri bacaktan biri koldan
minnosunannesi06 Ozgebrar2019 anladım canım şu çiçeği asisi cikmaz çarşamba da çocuklara vurucaklar herhalde o zman yoksa tobe tobe asi bile bulunmuyor
Ozgebrar2019 minnosunannesi06 Aynen aylardır o aşı gelmedi 🤦♀️ Yılbaşından sonra gelicek diyorlar doğruysa eğer
Dn123 minnosunannesi06 iki bacaktan olduk biz. Şu çiçeği yokmuş. Ben gelince calpol verdim bir doz bir sorunyasamadik sukur