Svgamore Merhaba güzel anneler, kızım 4 aylık bi haftadır günde 4 5 kere kakasını yapıyor. Sadece anne sütüyle besleniyor önceden günde 1 kere yapardı. Sizce doktoruna söylemem gerekiyor mu? İshal değil sarı ve pütürlü şekilde..
Billur Svgamore Merhaba benim kizim da oyleydi)doktoruna sordum boyle olur dedi sonra cok ararsin😅Simdi 9aylik gunde 1-2kere yapiyor bazen gun erzinde hic yapmiyor.
Betulkapln61 Svgamore gayet normal bana doktorum 9-12 den fazla yaparsa sorun olur demişti bizimki de öyleydi rahat ol ama hemşiren ile görüşmende de fayda var ❤️
BademsMam Svgamore demekki karnı çok güzel bir şekilde doyuyor. Ama çok kaka ve çok çiş yapması su kaybetmesidir bebeğin. Bol bol emiyorsa emzir
Svgamore Billur önceden günde bi kere yapmasına alıştım şimdi acaba sorun mu var diye endişe etttim 😊
Alinduru Elfydr her emmenin arkasından kaka yapmak da alerji belirtisi olabilir bizim de bu şekilde başladı
Alinduru Svgamore bu bazen alerji belirtisi olabilir. Huzursuzluk uykuya dalamama şiddetli gaz sancısı, gürültülü köpüklü cıvık mukuslu kaka var mı?
Svgamore Alinduru nasıl bi alerji olabilir ki, yok hani farkedebileceğim şekilde değişik değil kakası her zamanki gibi ama bazen gürültülü gazdan sonra daha çıvık yapmış oluyor..
Alinduru Svgamore besin alerjisi olabilir sizin yedikleriniz sütünüzden bebeğe geçer ve rahatsız eder
Svgamore MelisNil o normal canım bizimde öyleydi 5 güne kadar olabilir demişti doktor, sonradan senin de çok yaparsa panik yapma 😊
Alinduru Billur sonrasında düzeldi mi? Tek başına bir belirti olmaz tabi ki ama biz o şekilde ilerlediğini fark ettik o yüzden göz önünde bulundurulsun diye yazmak istedim.
balporsuguu Svgamore benimkide 4 aylik dogdugundan beri her bezini kakali aliyorum.Doktoru gayet normal dedi.