Alinduru Merhaba kızlar 🌸 kızıma vicco ilk adım ayakkabısını almak istiyorum postlarda da okuduğum kadarıyla en çok bu marka öneriliyor fakat hangi model olduğu konusunda biraz kararsızım. Kullanan yorum yapabilecek olanlar var mıdır acaba 💁🏻♀️
Merve Alinduru ben kızıma ilk adım ayakkabısı alacağım zaman viccoya gitmiştim. Birinde 19 no olurken diğer modelde 20 no olmuştu ve ayakkabı tipleri ilk adıma uygun değil gibi gelmişti. Adidastan almıştım o zamanlar. Fiyatları da hemen hemen yakındı
Alinduru Merve çok teşekkür ederim yorumunuz için 💜 Kırklareli’de oturuyorum buralarda hiç görmedim açıkçası o yüzden internetten almayı düşünmüştüm bilemedim 🙄
vebebek Alinduru ev için olan bir modeli var ben ondan aldım, tam numara alın, ben biraz büyük almışım ayaktan çıkıyor 😊
Alinduru Elf112 kızım 1 yaşında şuan yani deri ve bilekten saran arka kısmı tam destek sağlayacak olanlar öneriliyor ama kullananlardan öğrenmek isterim 😊
Beren2323 Alinduru 16 aylık kızım yeni yürümeye başladığı için bot almadım ama dışarı için spor ayakkabı sipariş verdim vicco ışıklı ilk adım ayakkabısı