Mjora Arkadaslar merhaba. Cok tartisilan bir konuyu size sormak istiyorum. Bebegim 5 aylik anne sutu ve mama kullaniyorum surekli mama da vermek istemiyorum ama anne sutuyle pek doymuyor. Sizce yavasca ek gidaya baslamali miyim?
Geceuykusu GoGirl bişey sorabilir miyim. İlk olarak havuç hasladım mesela ezdim çatalla ama yemedi suyuyla corba gibi mi vermeliyim. meze gibi koyumu vermeliyim. Birde biraz pütürlü bırakın diyorlar şimdide öyle mi yapmalıyım ilerde mi yapıcam
canimoglum_2020 Mjora bebeğin istekli olması yani sizin yediklerinize felan ilgi göstermesi mama ne kadar alıyo anne sütü ne kadar alıyo gelişimine bakıyor doktor
GoGirl Mjora sebzeyle basladik biz kabak havuc patates seklinde gidip snr patates çıkarıp diger ayina uygun sebzeler.ben 1 tatli kasigi kdr az vermedim ilk gunler 4 5 yemek kasigi yemistir gttikce miktar artti.snr yogurt meyve
Mjora canimoglum_2020 peki suan kan ılacı kullaniyor yogurt kullanmayin dediler. Bu ilac kac aya kadar devam ediyor yogurt vermek cok istiyordum bnde keci sütünden mi inek sutunden mi ?
canimoglum_2020 Mjora kim dedi 🤷🏻♀️En az 1 yaşına kadar kullanılıyor ozaman hiç bi bebek yoğurt yiyemez dimi 🤦🏻♀️ Sadece ilaçdan hemen sonra veya önce vermezsiniz ona dikkat edersiniz ben inek sütü veriyorum ama siz dilerseniz keçi verebilirsiniz daha güzel olur
Giizz Ayını beklemelin bence. Bide neden mama kullanıyorsun ki madem sütünün yetmediğini düşünüyorsun süt arttırıcı damlalar onlardan kullan tamamen doğal bitkisel. Bestlak damla yarım çay bardağı suya 20 damla günde 3 kez damlat anında sütün artar 😊
Mjora canimoglum_2020 bende oyle dusunmustum. Hemsiremiz soyledi vermeyin diye bi yanlislik oldugunu dusundum zaten. Bugun doktoruma gidip her seyi ayrintili öğrenicem🙏
Geceuykusu canimoglum_2020 bilemiyorum ki hoşlanmadı yada ben beceremedim sanırım çatalla ezip verdim galiba biraz mama kıvamına getiremedim
canimoglum_2020 Geceuykusu bende öyle başladım hep çatalla ezdim hiç püre yapmadım ama sizinki alamadıysa püre gibi yapın