Cemilekadirinannesi Emzirirken içebilirmiyim ? İçince bebeğe zararı olurmu deneyen varmı. Sadece emziriyorum 42 günlük
BurcuKucuk Cemilekadirinannesi bebeğin daha çok küçük ve 2 saatte bir emziriyorsun bu süre alkolün atılması için yeterli değil
Deletedmom9 Cemilekadirinannesi İçiyorsanız için beni ilgilendirmez de şu bebeğe zararı var mı sorusunu ciddi ciddi soruyor musunuz çok merak ediyorum?
ma9419 BurcuKucuk alkol kaç saatte atılıyo bilmediğim için soruyorum. Mesela benim bebeğim 16 aylık gündüz bazen 3-4 saat emmediği oluyo
Gulbltt Imm beybi daha çok küçükk canım sık sık emmek isteyecek yani alkol oranı düşük olanları içiyorlar ama bunda bebeğin ayı ne kadar etkilidir bilemedim üstte kalsın ❤️
Melisasbasi Seldademir bi ara bende açmıştım demedikleri kalmamıştı 😂 benim gunahima ortaklar beraber yanacaz sanki boş beyin çok 👍🏼
masalduruu1 Seldademir eleştirilip muslumanliginiza dininize getirilecek bir konu değil bence insanlar yargılamayı aşağılamayı huy ve ya hobi gibide diye bilirim hobi haline getirmişler kendileri dirt dörtlük ama..😕
Seldademir Melisasbasi şeyi anlamıyorum linç yapcaksanız gelmeyin yazılıyo baltan. Linç yapıcan neden giriyosun posta 😁
Tugce52 Cemilekadirinannesi birazcık daha buyuyunce iç bence annesi şuan daha çok küçük yinede siz bilirsiniz 😊
Benaninannesi Cemilekadirinannesi bende arastirmistim ay yilda bir die aklimda kalmisti vazgeçmiştim ama aklim sarapta kalmisti 😅😅😅😅
Melisasbasi Seldademir yok bisey demesi lazim evde cocuga kocaya sinirlendi cikarmasi lazim olmaz 😂 yirtik dondan çıkar gibi koca koca insanlara bilmişlik yapacak iclerinde kalir 🤭
mermik Cemilekadirinannesi bi arkadaşım sürekli blush içip duruyo 😀 takip eden Dr varsa sorun arada birden zarar gelmez gibi düşünüyorum ama riske atmamak lazim
canimoglum_2020 Günah Allahla kul arasındadır ama o alkol bebeğine de geçecek biberon ile bira vermezsin dimi bebeğine buda ondan farksız değil
Balbocegi Cemilekadirinannesi bebeğin çook minik. Çook sık emiyor. Sağım, boşaltacak vaktin yok. O yüzden içemezsin 🤷♀️
Avsininannesi15 Cemilekadirinannesi bebeğin daha çok küçük sık sık emiyor. 2 saatde bir vücut alkolü atmaz o kadar zamana. Alkole karşı değilim kendimde içiyorum ara sira ama bebeğim 40 günlükken 1 bardak bile bira içmedim. İçmemenizi tavsiye ederim