Ilknurutku06 2 ay 2 gunluk bir bebegim var. Daha ilk bebeğim ve neredeyse yapışık gibi geziyoruz. Oyun halısına koyuyorum en fazla 15 20 dk oyalanıyor en fazla oda keyfi yerindeyse. Onun dışında sürekli bir emzirme halindeyiz. .her gün de uzun gündüz uykusu olmuyor. Ne zaman bu durumlar geçiyor biraz daha kendi kendine oyalanmaya başlar acaba ?
Deletedmom324 Ilknurutku06 oyun halısında 5 dakıka durmazdı benım kı. 4.5 aylıgız hala aynı. Koala gibiyiz 😂
betard Ilknurutku06 benimde bebeğim 2ay 2 günlük yaşadıklarımı anlatmışsınız geceleri bile üstümde uyuyor tuvalete bile gidemiyorum afedersiniz 😔
Sercanasaf Aynı durum maalesef bende de var bizde 2 ay 20 gün niye neredeyse yapışık ikiz gibi geziyoruz sürekli emmek istiyor artık vücudum halsiz kalıyor ama yapacak bir şey yok Rabbim onlara sağlık versin
Ilknurutku06 Sercanasaf nasıl oyalasam bilemiyorum bende. Yeterince dinlenemedigim için acaba sütüm yetiyor mu diye de düşünüyorum
Sercanasaf Ben çok yorulduğum zamanlarda mama takviyesi yapıyorum o zaman bir iki saat uyuyor Onun dışında sürekli memede uyumak istiyor
Ilknurutku06 Deletedmom324 Bende 3 - 4 aylık olunca biraz daha düzelir diye düşünüp dört gözle bekliyordum. Demekki çok umutlanmamak lazım 😊
Ilknurutku06 betard Bende çok çaresiz kalırsam yanımda yatırıyorum başka türlü bana da uyku olmuyor malesef