e_yildiz1 Ozgemmsi4247 bende yerimi alalım oğlum 7 aylık olacak birde bu aylardaki bebeklerin gelişimi nasıl bilgisi olan söyleyebilir mi kilo boy şunu yapar bunu yapamaz gibi 😍
ipekkizimm Ozgemmsi4247 kızım da 7 aylik olacak bakalim bu aylarda neler var 😊 bizimki suan koltuklara tutunup kalkip koltuk boyu yürüyor. Yurume arkadaşı var onunla alistirmayi dusunuyorum. Saniyorum bu ay daha da ilerletilir. Konusma ve ses olarak neler soyleniyor merak ediyorum
Boncuk_34 Ozgemmsi4247 dönmüyor bizimki. Karnı üstüne koyuncaya ağlıyor beni çevirin diye. Tembel çıktı 😁 sesler çıkarıyor. Her şeye tepki veriyor. Ba ba baa baaa diyor 😍 arada öpücük atıyor. Şuanlık bu kadar
2121sltn Benim bebeğim de 7,5 aylık hala emeklemedi çabalıyor ama bir türlü beceremiyor ne yapmam lazım
Tugbaa58 Ozgemmsi4247 Benim kızımda emekliyor çok hareketli ama ses çıkarmıyor sizin bebişler sesler çıkarıyor mu
Canevlatlarim95 Ozgemmsi4247 bizde yedi aylık oolcaz bizde tık yok oturmuyo daha emeklemiyo donmuyo çaba hiç yok çok tembel cokk