Doruks_mom Kızlar oğlum 4 ay 20 günlük doğduğundan beri şapka takamiyoruz haliyle döndükçe kulakları kıvrıldi farkettikce hep düzelttik ama yine de kulaklar kepçe kaldı. Düzelir mi ne yapabilirim acaba düzelmesi için.
Yagmurbusra Doruks_mom bir komşu teyzem bahsetmişti ben oğlumun kulaklarını kepçe kalmasından korktuğun için bantlanmıştım demişti çok gülmüştüm sonuç ne dediğimde hala kepçe Demişti 😂 demem o ki düzelir yasa düzelmez bence onlar çok tatlı bebişler güzel anneler ❤️
Doruks_mom Busesrmz mr. Spak gibi oldu kulaklar 😃 yarın öbür gün büyüdüğünde niye engellemediniz kepçe olmamı diye kızacak bize 😃
Misseli Doruks_mom Şapka vs bebce çözüm değil kızımınki 4 aydan sonra birden açıldı ve kepçe eminim de tıbb müdahale olmadan düzelmiycek kendisi rahatsız olduğunda yaptırırım bende ameliyat oldum çünkü anneden geçmiş 😂
Nil614kara Doruks_mom Kafaya takmayın ameliyatı varmış ve cok kolaymış kendi rahatsız olursa yaptırıverirniz ben öyle yapıcam en azından ☺️
Suzionur Doruks_mom benim kızımda öyle olmuştu . Ben sürekli bandana taktım düzeldi . Şimdi oğlumunda bir kulağı kıvrık 2 aylık şunda . Ona da bandana takıcam şimdi .
Suzionur Doruks_mom kızım tutmuyordu 3-4 aylıkken takmaya başladım sıkıntı olmadı . Şimdi oğluma aldım istemiyor bandanayı sinirlendi 😂 bantlasammı diye düşünüyorum 😂
Doruks_mom Suzionur bant olayını bende düşündüm ama sonra acaba saçmalıyor muyum dedim 😂 bende bı bandana alıp deneyeyim bari
Meleyke97 Doruks_mom bu yıl galiba kepce yili🤣 benimde kiz oyle 8aylik🤦🏻♀️ malum yaza dustuler takmadik nebileyim inşallah duzelirler Amin