Nzlcnn Ümran tıpta ümit hanima sünnet yaptiran var mi acaba? Yada anadolu yakasinda onereceginiz bir yer var mi memnun kaldiginiz 😊
mercimeksmom Nzlcnn bu forumda ümran tıpta sünnet ettirip kötü şeyler yaşamış bi kaç annenin postunu hatırlıyorum. arama kısmından arayıp emin olun bence
Tugbadrsn Nzlcnn Canım ben yaptırdım memnun kaldım 10 aylıkken oldu oğlum hiçbir sorun yaşamadık şükür🙏🏻🙏🏻🙏🏻
metay5 Nzlcnn ben oğlumu o doktora yaptırdım gayet memnun kaldık Allah’a şükür bi sıkıntı çıkmadı 2 buçuk ay olcak 1.gün ağladı sonra 4.güne kadar sadece bez açtığımızda krem sürerken ağladı 1 haftadan sonra bardağı çıkarttık ama 1 haftaya kadar tutmayın doktor 1 hafta dedi ama ben çok pişman oldum çünkü pişik olmuştu yavrum bide o acı eklenmişti ama kesinlikle çok iyi bir doktor ve bir sıkıntı da olmadı darısı başınıza ☺️
Nzlcnn mercimeksmom bende denk gelmistim aslinda ama kuzenim ümit hanimi cok ovdu o da orada yaptirmis kararsız kaldım o yuzden ya 🙄
agacsizkoala Ben yaptırdım Ümran tıp da ümit hanıma biz memnun kaldık geçen sene yılbaşı haftası yaptırmıştık
Tugbadrsn Nzlcnn Yani o böşgenin kızarıklıpı fkaan 15günü buldu ama tamamen 1 ay içinde iyileşmişti siz kremleri aksatmadan kullanım hiçbirşet olmaz bebeğiniz kaç aylıkken yağpıracaksınız size tabsiyem bebek hareketlenemden yaptırın çünkü biz zorlandık ilk 3 gün bebeğim dönmesin diye başındaydık hep yanlara yadtık flaan koyduk uyurken yani oplum sğreklş hastalanan bebek olmasaydo ben 4 aylıkken yaptıracaktım
agacsizkoala Benim oğlum da sünnet olduğu gün ağladı sadece onun dışında bş sorun kalmadı , zaten bi hafta sonra kontrole gidiyosunuz aynı doktora hiç birşey kalmamış dedi bize iyilelmişti
gusako Nzlcnn bizde ümit hanıma tavsiye üzerine gittik. Çok memnun kaldık hiç sıkıntı yaşamadık oğlum ilk gün bile çok rahat uyudu ağlamadı.