Kızlar 2ay 10 günlüğüz. Oğlumun aşıdan sonra huysuzluğu başladı zaten gazlıda bi bebek. Gündüzleri 2 3 den sonra sallaya sallaya derin uykuya dalıyordu ve uyandırmsam 7 8e kadar uyuyordu. Aşıdan sonra huy değiştirdi. Her neyse gündüz uyumasın dicem ama geceleri de uyumuyor artık. Gece 2 3 den aşağı uyumuyor saatlerce sallıyorum. Uyuyunca da ıhılayp duruyor gazi var evet ama yinede uyurdu sadece sabaha doğru 6 7 gibi huysuzlanırdı. Dün uyuduğu 1.5 du mesela. 1 saate bir uyandı ve ben emzirip geri yatırdım gazını çıkaramıyorm çünkü hemen uyanan bir bebek. Sabaha kadar böyle devam etti acaba altı çok doldu da ondan mı dedim bu seferde uykusu açıldı değişirken. Sonrada 1 2 saat oyalanıp 1 saat uyudu. Sonra bir daha uyku yok yarım yamalak ayakta sallarsak 10ar dk kestiriyor. Gündüz uyumasın gece uyusun dicem o yarım yamalak uyumasa başlıyor ağıt yakmaya. Gözlerinden uyku akıyor. Napcam ben ya😭 şuan odaya geleli 1 saati geçti memede uyudu beşiğe koydum sürekli uyanıyor kolum uyuştu beşik saklamaktan 😭😭😭😭