Tubutubu Kizlar moralim cok bozuk dun doktora gittik kontrol amacli bebegim 20 günlük surekli emziriyodum gunde 1 ya da 2 defa mama veriyodum cocugum kilo kaybetmis resmen yıkıldım sariligi da varmis ben sütüm geliyo sanirken megerse yokmus ama gunde 5-6 defa kaka yapiyodu ciside iyiydi anlamadim ben doymadiysa nasil kaka yapiyo bi de doktor evolvia yerine sma verin dedi evolvia kabizlik ve gaz yapmiyodu iyiydi. sma gaz ve kabizlik yapiyomus diye duydum dogru mu ve sütümü artirmak icin ne yapmaliyim su rezene sut iciyorum bulgur kuruyemis tatli yiyorum
Edaaaa Tubutubu sma kullanmalısın bence anne sütüne en yakın olan mama bu bizde başta kullandık kilo alımıda iyiydi. Kabızlıkta yapmadı
sanikosan Tubutubu bizde kabızlık yaptı. Gerçi şimdi yenilenmiş glütensiz diye gördüm deneyebilirsiniz.
Miss Tubutubu sısırmıyo bebekte gaz yapmıyo sekersız dıgerlerıne doktorumuz mamaya gecenlere onu verıyo
Deletedmom324 sanikosan inek sutu alerjisinde keci sutu de alerjik madde cunku. Doktorun dediginden sasmayin. Kritik konu
TgcDvc Mama bebekten bebege degişirr ama genelde anne sütüne en yakın mama sma diye öneriyor doktorlar ben doğdugundan beri kullanıyorum her hangi bir problem olmadı 5 aylık olduk