salihaagg1 Kızlar oğlumun vücudunda bunlardan çıkıyor kolunda göğsünde sırtında fotoğrafta ki de bacakları alerji şurubu veriyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum 😔 sizce nedir [https://imgyukle.com/i/YdbH2M]
MotherQueen salihaagg1 benim oğlandada var ☹️ 5 yaşına geldi hala var toz akarı alerjisi var ama geçmiyor…
salihaagg1 Eymeninannesi12 öğlenleri normal kıyafetleriyle yatıyor yorgan örttürmüyor zaten akşamları uyku tulumu giydiriyorum atlet üstüne
Sabah_aksam_bebe salihaagg1 isilik gibi duruyor canım. Uyku tulumu çok mu kalın benşm kızımda olmuştu ben tulum giydirmiyorum artık ince pijama üstüne ince battaniye örtğyorum zor bela düzelttim. Alerji şurubu boşuna verme canısı
salihaagg1 Esmasultan deterjan normal de dalin ve abc kullandım, BİM’den uni baby deterjan ve yumuşatıcı gelmişti onları aldım ondan da şüphelendim artık onlarla yıkamıcam bakalım
salihaagg1 Sabah_aksam_bebe ya isilik mi bilemiyorum sağlık ocağında ki doktor alerji dedi şurup verdi veriyorum 3 gündür ama hala aynı hatta biraz daha fazlasıyla
BugraCan27 salihaagg1 bence alerji şurubunu verme test yapılmadan kullanma derim isilik gibi duruyor deterjan hangisini kullanıyorsunuz şampuandan olmuştı benim bebeğimde
Nescafe salihaagg1 alerji şurubunu neye dayanarak verdiler size ? Hayır çeşit çeşit alerji testleri var ayrı ayrı yapılıyor tanı konuyor sonra ilaç kullanılıyor onlar bi bakışta nasıl anlamış alerji olduğunu .😶
Sabah_aksam_bebe salihaagg1 canım boğum yerleri falan maf olmuştu sırtı poposu. Her yeri nerdeyse. Zor düzelttim
MotherQueen salihaagg1 sadece kollarında vardı bi ara şimdi bacak ve yüzündede var ay ı bu şekilde alerji şurubuda kullandık bi çok kez ama geçmedi şimdi evimizde hali yok yün yok her gün toz alıyorum ama geçmiyor alerjisi ☹️
Ssss01 salihaagg1 benim kinde de vardı doktor inceledi cilt kuruluğuna bağlı dedi biodermanın şampuanı ve kremi ni verdi kullandım ve azaldı istersen dene sende alerji şurubu araştırma yapılmadan verilmesi ne kadar doğru bilemiyorum
salihaagg1 Ssss01 bende hastane doktoruna götürmeyi düşünüyorum en azından bi test yaparlar neye bağlı olduğunu anlamaya çalışırız
Sabah_aksam_bebe salihaagg1 evin sıcak sa gün aşıro ılık su ile yıka ben hipocort krem sürmüştüm dr vermişti. Dr a danış ona göre kullan üzülme geçecek. Eviniz çok mı sıcak