Secill Selam kızlar, bebeğim bugün 9.ayını doldurdu. Son 1haftadır alt dudağını emiyor, arada dilini de çiğner gibi bir şeyler yapıyor :) Henüz hiç dişi çıkmadı, diş çıkarma belirtisi olabilir mi? Bebeğin de yaşayan var mı?
Purely Secill bizim yapıyor ama dişle alakalı değil bence çok küçüklükten beri yapıyor benimde oğlum 9 ay 8 günlük daha yeni 2 dışı çıktı çıkmadan öncede yapıyordu hala yapıyor. Ama dil çiğneme bilemiycem belki kaşımak için yapıyor olabilir
Canimbebegim Secill dudagının iç kısmına bakarmısın pamukcuk olma ihtimali vrmı anlattıkların oğlumda da oldu pamukcuk olmustu ondan yapıyormuş 🍁
Secill Purely 2dişi aynı anda mı çıktı? Bizim kızda da uzun zamandır şişlik var ama çıkmadı bir türlü.. Merakla bekliyoruz gelmesini :)
Canimbebegim Secill boyle beyaz beyaz oluyor bızımkı de de olmustu ondan merak ettim cabım ınsallah degıldır de Olsa da cok kotu bırsey degıl ama ıste Bı bak bakalım varmı merak ettım
ilay2020 Bugün alt dudagini emerken morardı. Epey panik oldum. Benim bebegimin de henüz disi yok. Neden yapıyor anlayabilmiş degilim
Secill Purely bizim kızın hem altta hem üstte şişlik var uzun zamandır ama dudak emme dışında bir durum değişikliği yok :)