Hyrnnsa Merhaba güzel anneler bebeğinizin çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyorsunuz ben unı baby kullanıyorum ama lekeleri çıkarmıyor sabun tozu kullananlar var mı tavsiye edeceğiniz bir ürün
Ebrcrkc Hyrnnsa üni baby kimyasal maddeler içeriyor cnm ben minoris kullanıyorum tamamen organik ve yerli
aysetunckilicfirat Dalan Roxy kullanıyorum ilk zamandan beri. Çıkmayan leke olursa 60 derecede yıkıyorum bir şey kalmıyor.
Hyrnnsa aysetunckilicfirat anladım bende sabun tozu denemek istiyorum sanki daha iyiymiş gibi geliyor
Hyrnnsa elifalyamom kaç derecede yıkıyosun ben 60 da yıkamadım hiç süt lekelerini bile çıkarmıyo ben mi yanlış birler yapıyorum
aysetunckilicfirat Hyrnnsa kullanın tabi ama nacizane bir tavsiyede bulunayım çok yoğun koymayın deterjanı çünkü makinede kalıntı bırakıyor
Hyrnnsa aysetunckilicfirat evet onu duydum az koymak gerekiyormuş eğer alırsam bu dediğinizi uygularım
Hyrnnsa Ciceciburnundaanne Enda sanikosan Ebrcrkc elimdeki bitsin az kalmıştı sabun tozu denicem green clean da aklımda ona da bakıcam emerken yakasına geldiği bile çıkmıyo anlamadım
sanikosan Hyrnnsa dalan granül sabun kullanıyorum. Ek gıdaya geçmediğimiz için leke çıkarma konusunda çok emin değilim ama kaka lekesi falan kalmıyor.
Enda Hyrnnsa dalan roxy kesinlike tavsiye ediyorum Bende uni baby aldım çok ağır kokuyordu azıcık katsam kir çıkarmıyordu 2 kere durulattırıyordum ona rağmen ağır kokuyordu ama dalan roxy öyle değil böyle papatya bahçesinde yürüyorsun gibi kokuyor
Ciceciburnundaanne Hyrnnsa dalin sabun tozu kullaniyorum 1 saatlik hassas ayarda yikiyorum cikariyor lekeleri
Hatice3509 Dalan roxy kullanıyoruz bizde extra yumuşatıcı kullanmayada gerek kalmıyo yumuşacık ve mis gibi kokuyor