GizemElf Memeyi bıraktırırken neler yapılmalı? Geceleri ne yedirmeliyim? Süt nasıl içirmeliyim biberon hiç vermedim 🤦♀️
Deletedmom9 GizemElf Geceleri bir şey yedirmenize gerek yok. Yatmadan 1 saat önce yemeğini yerse gece de kalkarsa su verirsiniz. Süt verecekseniz de bunu gece değil öğle saatleri verirsiniz. Biberon almıyorsa bardakla yada bi alıştırma bardağı alın pipetli onunla içerse.
Mom091 GizemElf alıştırma bardağıyla içirebilirsiniz. Fakat sütü sevmiyorsa hiçbir şekilde içmez. Benim kızım asla içmiyor mesela. Uzmanlar sütü çok önermediği için ısrar da etmiyorum. Ayran içiriyorum süt yerine. Memeden bıraktırma konusunda fikrim yok malesef hala emzirdiğim için. Gece uyanınca su teklif edin. Memeden keseyim derken gece beslenmesine alıştırmayın💐
fatimaozel GizemElf ben kademeli bıraktım 2-3 aya yayarak azaltıp bıraktık. iyi ki de öyle oldu 🙏 pipet işinizi görür, bardak olabilir gece uyumadan önce karnını güzelce doyurun, muz, yoğurt kakaolu süt olabilir tercihiniz
GizemElf Deletedmom9 çok sağolun peki sabır taşı almalı mıyım sizce bıraktırmak için? Hangi sürü önerir misiniz ılık şeker katmalı mıyım?
GizemElf Mom091 anladım çok sağolun sütü önermediklerini bilmiyordum sağolun paylaştığınız için bende tam tersi içilmesi gerektiğini sanıyordum