muhendisanne_ merhaba, oğlum 10 aylık henüz menenjit aşısını yaptıramadım pandemiden dolayı , bu aylarda yaptırabiliyor muyuz yoksa artık geç mi yarın doktoruyla da görüşeceğim bilgisi olan arkadaşlara da danışmak istedim
Mom091 muhendisanne_ bana doktor devlet aşısından 2 ay önce yaptırabilirsin demişti. Sizde bir danışın doktora💐
Furug muhendisanne_ en son 9.ay demisti doktor bexero icin..belki dozu icin mi oyle dedi bilmiyorum..siz tek doz olacaksiniz sanirim
Gulsahhhh muhendisanne_ aynen 6 Aydan sonra başlıyor bende doktoruma sormuştum hocam 2 yaşından sonra yaptırabilirmiyiz dedim biraz maddi gücümüz yok şuan için dedim 1 yaş 9 ay 2 3 farketmiyor dedi sadece koruması daha küçük yaştan başlaması daha iyi demişti doktorunuzla görüşün size ay ay yazsın bize 5 doz olarak yaz 6 aya girdiğimde başlayacağız
ozge3747 muhendisanne_ Doktorunuza sorun o bebeğin ayına göre bir planlama çıkartsın biz burada ben söylesek boş. Zamanlamayı doktor yapmalı ama bence bu kadar beklemişsiniz 1 yaşı bekleyin 1 yaş aşılaroyla başlarsanız doz sayısı daha az oluyor
meva_mom Her hangi bir ay sınırlaması yok bizim doktorumuz 1yasinda yaptırabilirsin dedi ama sağlık ocakları yapmıyormus bu aşıyı bilgin olsun