Aras-27 Kızlar oğlum bir buçuk aylık uykuya dalarken inliyor resmen ses çıkartıyor sebebi ne olabilir başına gelen oldumu?
Dk72 Aras-27 gazdan oluyor sanırım benim de kızım çok yapardı hatta uyurken de sürekli inledi, şimdi 3 aylık oldu yavaş yavaş azalıyor
irem09 Aras-27 hayır ben doğumundan itibaren probiyotik kullandım biogaia. Düzenli kullanımda gaz sorunmuzu büyük oranda çözdü 😊 birde yediğim içtiğime dikkat ettim süt alerjisi olunvca çünkü o da gaz yapıyor, rezene+kimyon çayı içtim
Ygtakn1 Aras-27 damla kullanmıyorum canım doktor bize damla yazmadı kontrelumuz 10 gun sonra ama eger cok fazla artar da gazı dınmezse damla kullanıcam cunku bazı damallar bı zararı yok amcamın kzıı da kucuk kuzneım de bebeklerınde kullandı
Saliha36 Aaa benim oğlumda 62 günlük o da uykuya geçerken inliyor hatta uykuda da inliyor çok korkuyordum demek ki gazdanmış
Aras-27 Saliha36 bilemiyoruz işte doktora göstereceğim yinede ne olur ne olmaz ciğerlernde veya başka birşeymi var endişelenşyorum
Boncukoglumm Bebeğimde uyurken inliyordu bizde gaz sıkıntısı var diye inliyor sanıyorduk sesini kaydedip doktora dinletmiştim oburluktan demişti bize doktor 😂