canimoglum_2020 Kızlar 2 gündür cam rende de elma rendeledim verdim oğluma bugün elmam yoktu eşimde görevdeydi kendimde çıkıp alamadım 3. Gün yapamadım yani 2 gün de bişi olmadı bi belirti vs tekrar 3 gün yapmam gerekirmi 😂
Ssultannn canimoglum_2020 ahahah ben hep iki gün yaptım belli gıdaları gerisini yapmadım bile bişey olmaz merak etme alerjisi olsa çoktan belli olurdu
Defnebelisinannesi canimoglum_2020 hayır canı bişey olmaz bende genelde 2.günde dayanamayıp başka şeyler verdim zaten alerjik Bi belirtisi olsa emin ol bu 2 gunde belli olurdu
Balyanagim canimoglum_2020 benim bebegim genelde mukuslu kaka yapıyor. Ama baska bir sıkıntısı yok, doktora gitmeli miyim emin olamadim
Cgdmltr93 canimoglum_2020 alerjen olmayan gıdaları 3 gün kuralı yapmanıza gerek yok. Patatese havuca elmaya armuda alerjisi olan bebek yoktur. Yoğurt muz yumurta gibi gıdalara 3 gün kuralı yaparsınız
canimoglum_2020 Balyanagim yani sadece mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değil diye biliyorum ama post aç istersen tecrübeli anneler bilgi verir
Snmtt canimoglum_2020 ben nerdeyse hiç bi şeyde 3 gün kuralı uygulamadım bu kadar kurala gerek yok bence hiç bi şey olmaz😀