Gamze-S Merhaba hanımlar. Oğlum 5. Ayının içinde kolik bir bebekti ancak çok şükür 3. Ayı itibariyle rahat etmişti şimdi gaz sıkıntıları tekrar başladı geçen gece acile götürdük hatta normal mi böyle tekrardan gaz sıkıntısı yaşayan var mı
esmerayes Gamze-S evet 5. ayda gaz problemi tekrarliyo ama kisa suruyo bagirsaklar gelisip uzadigi icin oluyo nurse harveys colex kullandim ben kolik oldugu donemdede cok iyi gelmisti su an 9 aylik hala gaz yapacak bisey vermeden once veriyorum
Melikederinakinnn Gamze-S valla 8 ayligiz koliktik bizde baya cektik hala bazen olyor malsef cok zorlaniyor gaz cikartiekn inleye inleye ayklri vura vura yere zorla cikartyo yavrum insallah yasindan snra rahat ederim dyrm artk napim
Esmasultan Acilde ne dediler geçmiş olsun.Rezene yağıyla masaj yapıyorum çok faydalı birde içirebilirsiniz ben içiriyorum çok memnunum
Gamze-S Esmasultan Valla oraya gittiğimizde sakinledi zaten. Doktor her yerine baktı bir şeyi yok dedi.farklı bir şey yediyseniz belki o yapmıştır dedi. Rezene de içiyorum sabah akşam ama pek bi etkisi yok gibi
Gamze-S esmerayes inşallah çabuk geçer bizimde çünkü tekrar ağlayarak uyanmaya başladı. Nurse harveys colex bizde kullanmıştık sab simplex ile birlikte. Sab simplex i kullanmaya devam ediyoruz
Gamze-S Azsekerlikahve yani elleri hep ağzında olabilir ama bir anda ağlayıp bir anda sustu gazı olunca öyle oluyodu normalde