esmerayes yavrusununannesii kiyma kullanabilirsiniz ben tadimlar bittikten sonra corbalarina falan kattim hep ama kuzu kiyma kullanin yagsiz digerini sindiremez balik olarak da hamsi somon vs gibi baliklar yedirilebilir bi bakin internetten yiyebilecegi baliklarin listesi vardir bize doktoru haftada 1 balik olmali yoksa balik yagi kullanin demisti
gzdalidmr yavrusununannesii oğlum 9,5 aylık bende 8. Aydan beri köfte veriyorum 1 aydırda haftada bir somon çorba yapıyorum.Seviyor gibi görünüyor bakalım yavaş yavaş huy değiştiriyor
Bezelyeveannesi yavrusununannesii 7 ay 1 haftaligiz bizde kiyma vermeye basladim ben dana ve kuzu kiymayi karistirip cektirmistim o sekilde verdim
iki_prens_annesi_ yavrusununannesii 8 bucuk aylik ben dun balik verdim 7 bucuk aylikkende kiyma vermistim
Sibeldegirmenci Benim oğlum 11 aylik asla balık yemiyor ağzına koyduğum zaman çıkartıyor hemen varmı benim gibi olan napcam gerekiyor
Berenalp yavrusununannesii doktorum 6 aydan sonra kuzu kıymayı tattır demişti üç gün sonunda bir reaksiyon göstermezse her yemeğinin içine mutlaka koy demişti benim kızım 10 ay 8 günlük ben her yemeğine ıspanak dahil kıyma koyuyorum başlığında geçen ay denedim her hafta somon yada tavuk başlığı yediriyorum çok değil ama
Sibeldegirmenci Agg0207 hiç denemedim çorba kuzum denim madem tarifler vardır nette hangi balığı kullanabilirim somon dışında
Agg0207 Sibeldegirmenci canim genelde zaten yuzey baliklarini oneriyorlar ben iki hamsiden mesela yapiyordum baligi az suda pisiriyordum sonra baliklari icinden alip icine sogan sarimsak brokoli yada hangi sebze varsa artik evde koyup balignsuyunda pisirp baligin etinide atip icine blendr yapiyordum
Parsannesi yavrusununannesii 7. Ayda dana kuzu karışık kıyma 8. Ayda da balığa başladım levrek ve palamut verdim ama kıymaya dikkat edin bir ceviz büyüklüğünde olması gerek ilk başta birde sadece kuzu kıyma da verebilirsiniz daha iyi olur hatta kolay sindirim için 😊
ikizleriim 8 aylık olduğunda balık ve kıyma verilebilir. Kıyma, demir eksikliği falan varsa 7. ayında da başlanabilir.