rabiahafsa Kızlar bebeğim 3100 gr 1 numara bez kullanıyoruz bezler indirime girmişken yenisini sipariş vereceğim elimizdekiler 3 haftaya biter sizce yenisini 1 mi 2 mi almalıyım aralarında çok fark var mı
Emirin_Annesi10 rabiahafsa aralarında tabiki fark var canım günde kaç bez kullamıyorsanız hesapla ona göre al derim çok çabuk kilo alıyorlar 1 ayda 1 kilodan fazla alabiliyorlar 2 numara al sen baktın büyük geldi boşa gidecek değil ya
Melisasey rabiahafsa 2 almalısın bence sleppy kalıp olarak zaten küçük birde çok hızlı kilo alıyorlar zaten
Ozcskrl Sleepy nin kalıbı biraz küççük gbi canım. Benim bebeğim 3 kilo doğdu ve ben direkt 2 numaradan baslamıstım cok rahat olmustu. Bence 2 yle devam et. Cokta alma cok cabuk büyüyolar. Benim elimde 3 paket 2 numara kaldı mesela sonra direkt 3+ geçtim.
AyselSedarEslem Peki prima kullanan var mı 1 numara bir paketim bitmek üzere ikinciyi de bir numara mı alsam acaba şuan 15 günlüğüz
Durukusunannesii AyselSedarEslem ben kullanyrm primanın 1 numarasını 4 paket kullandım sen daha kullanrsn 2 paket daha bebegin kaç kılo ?
Durukusunannesii AyselSedarEslem cnm benmde 2.700 doğmuştu suan 4 kılo falan daha dedgm gibi kullanyrm hala sende daha kullanrsn 1 ay daha :)